11.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Βάζει τέλος στα σενάρια για την υγεία της-«Οι εξετάσεις μετά...

ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Βάζει τέλος στα σενάρια για την υγεία της-«Οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι έχω καρκίνο»-(Βίντεο)

-

Τέλος στα σενάρια και στα κυνηγητά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έβαλε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλεττον, ανακοινώνοντας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, στο instagram ότι πάσχει από καρκίνο.

Παραπάνω λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, παρά μόνο η εξομολόγηση της πριγκίπισσας, η ίδια αποκάλυψε ότι θα υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία και ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται στα πρώτα στάδια της θεραπείας της. Η ίδια πάντως εμφανίζεται αισιόδοξη διευκρινίζοντας ότι θα αναρρώσει πλήρως.

«Οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας. Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας.Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας. Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σαρλότ και τον Λουί με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι καλά». Είπε ότι η οικογένεια χρειάζεται τώρα «λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα»

Το να έχω τον Ουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας».



Το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι το βίντεο της πριγκίπισσας γυρίστηκε την Τετάρτη από το BBC Studios, τον βραχίονα παραγωγής του BBC. Η πριγκίπισσα Κέιτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν αναμένεται τώρα να εμφανιστούν με τη βασιλική οικογένεια την Κυριακή του Πάσχα και δεν θα υπάρξει πρόωρη επιστροφή στα επίσημα καθήκοντα της πριγκίπισσας προς το παρόν. Το ζευγάρι έχει αντιμετωπίσει τις τελευταίες εβδομάδες σειρά από εικασίες και σενάρια για την υγεία της μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον Τύπο, μετά την εγχείρησή της τον Ιανουάριο αλλά ειδικά μετά την φωτογραφία της με τα παιδιά της η οποία αποδείχθηκε πως ήταν επεξεργασμένη.

Σε ανακοίνωσή του, το BBC News ανέφερε: “Το BBC News είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο έχει αναλάβει την παραγωγή του BBC: “Μαζί με άλλα μέσα ενημέρωσης, το BBC News ενημερώθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον για την ανακοίνωση σήμερα το απόγευμα”.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: