fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: H καταξιωμένη φωτογράφος είναι ενάντια στους ανέμους των καιρών-Έκθεση φωτογραφίας...

ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: H καταξιωμένη φωτογράφος είναι ενάντια στους ανέμους των καιρών-Έκθεση φωτογραφίας με ένα κλικ (Φώτο)

-

Η Κύπρια φωτογράφος Κάτια Χριστοδούλου δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το κοινό με τις φωτογραφίες της. Αυτή την περίοδο, μάλιστα η ίδια βρίσκεται στα σύνορα Ουκρανίας-Ρουμανίας μαζί με την Αποστολή με τους γιατρούς της Κύπρου όπου καταγράφει με το φωτογραφικό της φακό όλα όσα ζούνε στην καθημερινότητα τους, οι πρόσφυγες λόγω του πολέμου.

Η ταλαντούχα φωτογράφος του ΚΥΠΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Μήνα Γαλλοφωνίας, διοργανώνει την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 18.30 στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας», την έκθεση φωτογραφίας με τον τίτλο «Contre Vents et marees-Eνάντια στους ανέμους των καιρών». Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Εσωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 14 Απριλίου. Ώρες λειτουργίας 10.00-13.00 και 16.00-19.00, Σάββατο 13.00-18.00.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: