ΚΑΤΙΑ ΣΑΒΒΑ: Μητέρα και κόρη σε αποστολή διάσωσης χελωνών-«Όταν η φύση ζητά βοήθεια, η αγάπη απαντά»

Μακριά από τα φώτα της εκπομπής της, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Κάτια Σάββα επέλεξε αυτό το καλοκαίρι να ζήσει μια εμπειρία που συνδυάζει τρυφερότητα, φύση και πολύτιμα μαθήματα ζωής

Μαζί με την κόρη της, η Κάτια Σάββα επισκέφτηκε την παραλία της Λάρας στον Ακάμα, όπου γεννιούνται και εκκολάπτονται χελώνες. Εκεί συμμετείχαν στη διάσωση όσων μικρών έμειναν πίσω στη φωλίτσα, ζώντας μια τρυφερή και μοναδική εμπειρία. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, μοιράζοντας φωτογραφίες και αναφερόμενη στα «μικρά θαύματα», όπως τα αποκαλεί χαρακτηριστικά.

«Κάθε καλοκαίρι, μικρά θαύματα γεννιούνται στην άμμο… και βρίσκουν τον δρόμο τους στη θάλασσα. Πιστοί κι εμείς στο ραντεβού διάσωσης, με τον καλό φίλο και καθοδηγητή Ανδρέα Πιστέντη.Όταν η φύση ζητά βοήθεια, η αγάπη απαντά. Στη Λάρα, δίπλα στις καρέτα και τις πράσινες χελώνες»

Πέρα από τις όμορφες εικόνες, η εμπειρία χάρισε και πολύτιμα μαθήματα ζωής στη μικρή της κόρη, αφήνοντας έντονο αποτύπωμα στο καλοκαίρι τους. Να σημειωθεί ότι η Κάτια Σάββα επιστρέφει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα με τη μεσημεριανή εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» την 1η Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναφορές πολιτών για σεισμική δόνηση – Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη καταγραφή

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε κατοίκους της...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αισθητή σεισμική δόνηση – Επίκεντρο δυτικά της πόλης

Αισθητή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην...

ΝΟΤΙΟ ΠΕΡΟΥ: Ισχυρός σεισμός 7,2 Ρίχτερ – Δεν έχουν αναφερθεί θύματα, σε εξέλιξη οι έλεγχοι-(Bίντεο)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών σημειώθηκε την Πέμπτη στο...

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΠΑΞΤΟΝ: Το καλοκαιρινό της look με το μεταξωτό μαντήλι του Μιχάλη Παντελίδη

Η Αντιγόνη Μπάξτον επέλεξε για το καλοκαίρι ένα...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκουπίδια με φόντο το κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας – Καθαρίζουν και σε τρεις μέρες ξαναγεμίζει ο χώρος-(Φώτο)

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό και αγανάκτηση καταγράφονται στο κοιμητήριο...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αισθητή σεισμική δόνηση – Επίκεντρο δυτικά της πόλης

Αισθητή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκουπίδια με φόντο το κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας – Καθαρίζουν και σε τρεις μέρες ξαναγεμίζει ο χώρος-(Φώτο)

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό και αγανάκτηση καταγράφονται στο κοιμητήριο...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ: Δύο κρούσματα δάγκειου στην Κύπρο – Γιατί δεν πρέπει να προκαλείται πανικός

Δύο περιστατικά δάγκειου πυρετού καταγράφηκαν στην Κύπρο τον Ιούλιο....

Related Articles

Popular Categories