fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ: «Πάντα φερόμουν όπως θα ήθελα να μου φερθούν»- Τι...

ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ: «Πάντα φερόμουν όπως θα ήθελα να μου φερθούν»- Τι αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη (Φώτο)

-

Mια από τις μεγάλες κυρίες του ελληνικού θέατρου και της τηλεόρασης, η Κάτια Δανδουλάκη άνοιξε την καρδιά της στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλα αποκαλύπτοντας πτυχές του χαρακτήρα της.

«Είχα ανέκαθεν κι ένα ηγετικό στοιχείο στον χαρακτήρα μου, ήθελα και θέλω να καθορίζω την ζωή μου. Καταπόνησα τον εαυτό μου όλα αυτά τα χρόνια, κοιμόμουν 3 ώρες την ημέρα, αλλά δεν παραπονέθηκα ποτέ γιατί έκανα αυτό που ήθελα. Αγάπησα και αγαπήθηκα από αυτούς που ήθελα. Η περιουσία μου και η ευτυχία μου είναι η σχέση μου με τον κόσμο μεγαλώνουμε μαζί, 50 χρόνια τώρα».

«Δεν θα ήθελα να χαλάσω κανενός το όνειρο γιατί δεν θέλω να χαλάσει κανένας το δικό μου»

«Πάντα φερόμουν όπως θα ήθελα να μου φερθούν. Δεν μπορούσα ποτέ να πληγώσω ένα παιδί που πρωτοέβγαινε γιατί αν έμπαινε στη θέση του και δεχόμουν μια προσβλητική στάση θα μου χαλούσε το όνειρο. Δεν θα ήθελα να χαλάσω κανενός το όνειρο γιατί δεν θέλω να χαλάσει κανένας το δικό μου και κατάφερα μέσα από αυτό το μονοπάτι να μαζέψω τον κόσμο που πραγματικά δεν μου χαλούσε το όνειρό μου και δε τους χαλούσα κι εγώ το δικό τους».

«Υπήρξαν πολλές προσβολές. Πολύ σύντομα επειδή δεν έδινα καμία συνέχεια και επειδή δεν διεκδικούσα με φωνές το δίκιο μου, αλλά με τη στάση μου.Έλεγα δεν θα ξαναέρθω αν δεν μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος που είπε αυτό. Το έλεγα στην παραγωγή. Μιλούσα πάντα όταν η πλάτη μου ήταν απολύτως καλυμμένη και δεν έφταιγα σε τίποτα. Έλεγα εγώ αύριο δεν θα έρθω στο γύρισμα αύριο αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη. Μου ζητούσαν συγγνώμη για να επιστρέψω στο γύρισμα. Αυτό ήταν θέμα χαρακτήρα. Όταν το έθεσα αυτό από την αρχή, έπαψε οποιαδήποτε τέτοια υποτιμητική αντιμετώπιση… Έχω μια αγωνία μέσα μου να μη θίξω ή προσβάλλω ποτέ κάποιον. Σιχαίνομαι κάποιος που έχει δύναμη να καταπιέζει κάποιον που δεν έχει. Δεν είναι ωραίο πράγμα. Είναι αυτό που μπορεί να με στείλει στον άλλο κόσμο. Το πρόσεχα πάρα πολύ».

«Μου ζητούσαν συγγνώμη για να επιστρέψω στο γύρισμα».

«Δε μπορούσα να παίξω όπου ήθελα. Οι προτάσεις που είχα καταλάβει ότι θα μου γίνουν δεν με οδηγούσαν στον δρόμο που ήθελα εγώ να οδηγήσω τον εαυτό μου κι επειδή είχα ένα ηγετικό στοιχείο ήθελα να οδηγώ τη ζωή μου εγώ. Να μη μου καθορίζει η πρόταση του καθενός τι θα κάνω στη ζωή μου».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: