20.1 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ 2020

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ 2020

-

Μια επανεκκίνηση χρειαζόμαστε όλοι…Μια επανεκκίνηση ζωής για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν. Η Κατερίνα Χαραλάμπους έχοντας βιώσει από κοντά όλη την κατάσταση του κορονοϊου το τελευταίο χρόνο με την ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό, θέλησε να δώσει σε λίγες γραμμές αυτά που πέρασε μέσω των δελτίων Ειδήσεων.

Ο χώρος της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης των δελτίων Ειδήσεων δεν είναι εύκολη υπόθεση όσον και εάν κάποιοι θεωρούν ότι είναι. Γιατί εάν βρίσκεσαι μέσα στην επικαιρότητα, λόγω του επαγγέλματος σου μπορεί να βιώσεις και καταστάσεις που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις.

«Τελευταίο δελτίο του 2020…Ένας χρόνος ζωής και θάνατος με τον κορονοιο. Μακάρι τις περισσότερες ειδήσεις να μην της έλεγα ποτέ. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα πράγματα που με πονούσαν, που δυσκολευόμουνα να πιστέψω ότι τα έλεγα, τα ζούσαμε, τα βίωναν συνάνθρωποι μου… Φεύγει το 2020, ένας χρόνος που θέλουμε να ξεχάσουμε αλλά πώς μπορούμε. Έφερε πόνο, θάνατο, μοναξιά, οικονομική εξαθλίωση, στέρησή της ελευθερίας μας. Πολλά τα μαθήματα…διαφορετικά για τον καθένα…Το σίγουρο είναι πώς τίποτα δεν είναι δεδομένο ούτε η αγκαλιά τελικά…και εμείς είμαστε προσωρινοί.  Ας μάθουμε να είμαστε ταπεινοί, να αγαπάμε τον συνάνθρωπο και να το δείχνουμε, να σηκώσουμε κεφάλι να δούμε τι γίνεται γύρω μας και να μη ζούμε στον μικροκόσμο μας … Αντίο 2020….»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: