16.2 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ: «ΔΕΧΤΗΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑ»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ: «ΔΕΧΤΗΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑ»

-

Η σεξουαλική παρενόχληση δεν επικεντρώνεται μόνο στο χώρο του αθλητισμού αλλά επεκτείνεται και σε άλλους χώρους. Πίσω από τις κλειστές πόρτες και τα ερμητικά κλειστά στόματα σήμερα βγαίνουν στην δημοσιότητα περιστατικά που δεν αποτελούν έκπληξη για κανέναν πλέον.

Στο χώρο του θεάματος, δυστυχώς, εδώ και πολλά χρόνια έχουν κατά διαστήματα λεχθεί ότι υπάρχουν άνδρες οι οποίες εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους παρενοχλούσαν τις υφιστάμενες τους χωρίς ωστόσο αυτές να αντιδράσουν. Η Κατερίνα Τσάβαλου βίωσε αυτή την συμπεριφορά μέσα στο επαγγελματικό της περιβάλλον και παρακίνησε τις άλλες γυναίκες να εκφράσουν τη περιπέτειά τους, δημιουργώντας ένα αντίστοιχο ελληνικό κίνημα #metoo.

«Πολλές γυναίκες φοβούνται να μιλήσουν γιατί οι ερωτήσεις που θα τους κάνουν είναι μήπως προκάλεσες; Τι φορούσες; Είναι κάτι αδιανόητο». Η δική της εμπειρία, όπως δήλωσε σε εκπομπή του Mega, προέκυψε στο θέατρο όταν αρνήθηκε όπως λέει η ίδια να υποκύψει στις προτάσεις σκηνοθέτη και έχασε τελικά τη δουλειά.

«Είναι πολύ εύκολο να πέσει κάποιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Γιατί οποιοσδήποτε, σε οποιοδήποτε χώρο χρησιμοποιεί την ιδιότητά του και σου λέει ότι αν δεν υποκύψεις, δεν θα πάρεις της δουλειά».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...