fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ: ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ-«ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ» (βίντεο)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ: ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ-«ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ» (βίντεο)

-

Στην αποκάλυψη ότι φιλοξενεί έναν άστεγο στο σπίτι της προέβη η Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια μένει στην κοντά στην Ακρόπολη ανέφερε ότι η περιοχή είναι γεμάτη με αστέγους.

Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», αναφέροντας ότι ο άνθρωπος που φιλοξενεί είναι πάντοτε χαρούμενος και γελαστός. «Είναι αλήθεια πως έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε αυτό τον άνθρωπο και μένει στο σπίτι μου. Είναι θέμα επιλογών το πως ζούμε και θέμα καλής τύχης. Όταν έχεις μεγαλώσει με έναν τέτοιο πατέρα και μια τέτοια μητέρα πιστεύω πως ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι το πρώτο που πρέπει να μαθαίνεις. Να μαθαίνουμε εμείς στις επόμενες γενιές. Είναι και θέμα αισθητικής. Θεωρώ ότι η ηθική είναι αισθητική».

«Θεωρώ ότι η ηθική είναι αισθητική»

Ο συγκεκριμένος κύριος όπως η ίδια δήλωσε, της έχει κάνει εντύπωση γιατί ποτέ δεν τον είδε σε κακή κατάσταση «Μένω τα τελευταία 15 χρόνια στην Ακρόπολη. Είναι γεμάτη η Ακρόπολη με αστέγους, παντού. Ο λόφος του Φιλοπάππου είναι γεμάτος. Ζουν οι άνθρωποι μέσα στο δάσος δίπλα στον φοβερό μας πολιτισμό. Οι άνθρωποι για να φυλαχτούν από τη βροχή πηγαίνουν τα βράδια σε σπηλιές. Τέτοια ασύλληπτα πράγματα. Ο συγκεκριμένος κύριος μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τον είδα ποτέ ούτε μαστουρωμένο ούτε πιωμένος ούτε τίποτα τέτοιο».

Η γνωριμία τους, ήταν τυχαία και μάλιστα όταν τον πρωτοείδε φρόντιζε τέσσερα σκυλιά. Μάλιστα, της είχε κάνει εντύπωση πώς ουδέποτε ζητούσε κάτι. «Φρόντιζε τέσσερα σκυλιά όταν τον γνώρισα και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Δεν ζητούσε ποτέ, δεν δεχόταν. Εκτός αν του πήγαινες φαγητό για τα σκυλιά ή για τον ίδιο. Χρήματα δεν δεχόταν ποτέ. Σιγά σιγά άρχισε να μου κάνει μερεμέτια στο σπίτι και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που δίδαξε πολλά και σε μένα και στα παιδιά μου».

«Είναι μεγάλος άνθρωπος πλέον, 75 ετών. Είναι συνεχώς χαρούμενος αυτός ο άνθρωπος» πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός».

Να σημειωθεί, ότι η ηθοποιός μετά το λύκειο πέρασε στη Φιλοσοφική Αθηνών αν και πάντα μεγάλο της όνειρο ήταν να γίνει ηθοποιός. Έδωσε εξετάσεις στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε αριστούχος. Με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση πήγε στην Νέα Υόρκη για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Columbia στην υποκριτική κινηματογράφου, καθώς και στο Uta Hagen HB Studio στην υποκριτική θεάτρου.

Να θυμίσουμε, ότι η ηθοποιός ήταν η πρωθιέρεια στην τελετή της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας το 1984 για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες και το 1988 για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ.

https://youtu.be/DMm_yuylJLI
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: