22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ: Ξεγέλασαν 55χρονη και της απόσπασαν 90.000 ευρώ-Η γυναίκα προσποιήθηκε την Αστυνομικό

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ: Ξεγέλασαν 55χρονη και της απόσπασαν 90.000 ευρώ-Η γυναίκα προσποιήθηκε την Αστυνομικό

-

Σε μια υπόθεση που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό, η Αστυνομία Κύπρου καταζητεί τον Βασίλειο Κίτσα και τη Δήμητρα Μίχα, οι οποίοι φέρονται να εξαπάτησαν μια 55χρονη γυναίκα, αποσπώντας της το ποσό των 90.000 ευρώ.

Οι δύο καταζητούμενοι, ηλικίας 38 ετών, από την Ελλάδα και κάτοικοι Κύπρου, κατάφεραν να παραπλανήσουν το θύμα τους με μια προσεκτικά σχεδιασμένη απάτη που εκτυλίχθηκε σε βάθος χρόνου. Ο Βασίλειος Κίτσας φέρεται να προσέγγισε την 55χρονη προφασιζόμενος ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, εκμεταλλευόμενος την ευαισθησία και την καλοσύνη της γυναίκας.

Μέσα από αυτήν την ψεύτικη ιστορία, κατάφερε να αποσπάσει χρηματικά ποσά από το θύμα του κατά το χρονικό διάστημα από το 2022 έως τον Αύγουστο του 2024. Στο επόμενο στάδιο της απάτης, η Δήμητρα Μίχα ανέλαβε δράση, υποδυόμενη αστυνομικό. Με την απειλή σύλληψης, έπεισε την 55χρονη ότι οι αναλήψεις χρημάτων που έκανε από έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό ήταν παράνομες. Η Δήμητρα φέρεται να εκβίαζε το θύμα, απαιτώντας επιπλέον χρήματα για να μην προχωρήσει σε “σύλληψη”.

Η Αστυνομία έχει εκδώσει δικαστικά εντάλματα σύλληψης για τους δύο καταζητούμενους και δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό τους. Η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην κοινή γνώμη, καθώς αποκαλύπτει την απεχθή τακτική των δραστών να εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη και την ευαισθησία των θυμάτων τους.

Οι αρχές καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Βασιλείου Κίτσα και της Δήμητρας Μίχα να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο 22-802222, με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: