23.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Πρώτη στο «βάπτισμα του πυρός» των Παραολυμπιακών Αγώνων-Έτοιμη για νέα...

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Πρώτη στο «βάπτισμα του πυρός» των Παραολυμπιακών Αγώνων-Έτοιμη για νέα διάκριση

-

Η Καρολίνα Πελενδρίτου, η παραολυμπιακή αθλήτρια της Κύπρου, ετοιμάζεται για την πρώτη της εμφάνιση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η Πελενδρίτου είναι η πρώτη Κύπρια αθλήτρια που θα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση, και θα αγωνιστεί το Σάββατο 31 Αυγούστου στα 50μ. ελεύθερο, κατηγορία S11. Θα αγωνιστεί στη 2η προκριματική σειρά, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12:46 μμ ώρα Κύπρου.

Από τις 16 αθλήτριες που θα αγωνιστούν στις δύο σειρές, μόνο οι 8 ταχύτερες θα καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό, που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου, στις 21:41.

Η παρουσία της Πελενδρίτου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, καθώς φέτος συμμετέχει για έκτη διαδοχική φορά, μετρώντας μέχρι σήμερα τρία χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια. Η επιτυχημένη της καριέρα την καθιστά μία από τις πιο διακεκριμένες αθλήτριες της Κύπρου και του παγκόσμιου παραολυμπιακού κινήματος.

Η προσπάθειά της δεν σταματά εδώ, καθώς την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει και στο αγώνισμα των 100μ. πρόσθιο, όπου επίσης αναμένεται να επιδείξει εξαιρετική απόδοση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: