22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Πήρε την πρώτη θέση στο προκριματικό-Άφησε στην δεύτερη θέση την...

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Πήρε την πρώτη θέση στο προκριματικό-Άφησε στην δεύτερη θέση την Κινέζα Πρωταθλήτρια-Απόψε ο μεγάλος τελικός

-

Η Καρολίνα Πελενδρίτου, η κορυφαία παραολυμπιακή αθλήτρια της Κύπρου, εξασφάλισε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό των 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία S11 με χρόνο 29.92

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στον προκριματικό αγώνα της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί απόψε στις 21:41 ώρα Κύπρου.Η 38χρονη τρις φορές χρυσή Παραολυμπιονίκης, με τη σημαντική εμπειρία και το πλούσιο βιογραφικό της, έδειξε για άλλη μια φορά την ποιότητά της, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας.

Ο τελικός της αποψινής ημέρας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Καρολίνα προσβλέπει σε μία ακόμα λαμπρή διάκριση στη μακρά και επιτυχημένη καριέρα της.

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη Κύπρια αθλήτρια που συμμετείχε στη φετινή διοργάνωση στα 50μ. ελεύθερο, στην κατηγορία S11. Η συμμετοχή της Πελενδρίτου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς φέτος θα αγωνιστεί για έκτη διαδοχική φορά. Από τις 16 αθλήτριες που αγωνίστηκαν στις δύο σειρές, μόνο οι 8 ταχύτερες κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό, ανάμεσα τους και η Καρολίνα Πελενδρίτου που θα διεξαχθεί Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 21:41 από το ΡΙΚ.

Η μακρά και επιτυχημένη της πορεία περιλαμβάνει τρία χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια, καθιστώντας την μία από τις πιο διακεκριμένες αθλήτριες όχι μόνο της Κύπρου αλλά και του παγκόσμιου παραολυμπιακού κινήματος. Η Καρολίνα συνεχίζει να εμπνέει με το πάθος, την αφοσίωση και τις επιτυχίες της, εκπροσωπώντας τη χώρα της με περηφάνια και αξιοπρέπεια.

Να θυμίσουμε, ότι η προσπάθειά της θα συνεχιστεί, καθώς την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει και στο αγώνισμα των 100μ. πρόσθιο, όπου επίσης αναμένεται να επιδείξει εξαιρετική απόδοση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: