23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο- Το 7ο μετάλλιο στην καριέρα...

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο- Το 7ο μετάλλιο στην καριέρα της

-

Η 38χρονη τρεις φορές χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου κατάφερε να λάμψει για ακόμη μια φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των μεταλλίων της στα επτά.

Αυτή η νέα επιτυχία επιβεβαιώνει την κυριαρχία της στο άθλημά της και προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο στο ήδη εντυπωσιακό της βιογραφικό. Η τρις χρυσή Παραολυμπιονίκης συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για την Κύπρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου, η κορυφαία παραολυμπιακή αθλήτρια της Κύπρου, εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο των 50μ. γυναικών ελεύθερο στην κατηγορία S11 με χρόνο 29.82

Η Καρολίνα, με την αφοσίωση και το πάθος της για την κολύμβηση, συνεχίζει να εμπνέει με τις επιδόσεις της, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη θέση της ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας της. Το αργυρό μετάλλιο αυτό αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της σταθερής πορείας της προς την κορυφή και της αδιάκοπης προσπάθειάς της να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, στο ίδιο αγώνισμα, το 2021 στο Τόκιο. Είναι το 7ο μετάλλιο στην τεράστια συλλογή της η οποία έχει κατακτήσει συνολικά 3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...