25.6 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Διεκδικεί άλλο ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες-Πότε θα αγωνισθεί

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Διεκδικεί άλλο ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες-Πότε θα αγωνισθεί

-

Μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο (κατηγορία S11) το περασμένο Σάββατο, η Καρολίνα Πελενδρίτου, τρις χρυσή Παραολυμπιονίκης, ετοιμάζεται να διεκδικήσει το δεύτερο μετάλλιό της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024”.

Σήμερα συμμετέχει στα προκριματικά των 100μ. πρόσθιο (κατηγορία SB11), που θα διεξαχθεί, με στόχο την πρόκριση στον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί απόψε. Η παραολυμπιονίκης της Κύπρου, η οποία έχει κατακτήσει συνολικά 7 Παραολυμπιακά μετάλλια (3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα), αγωνίζεται στην πρώτη από τις δύο προκριματικές σειρές στις 11:19, ενώ οι 8 ταχύτερες αθλήτριες θα προκριθούν στον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 19:24.

Η Κύπρια αθλήτρια, κάτοχος του Ολυμπιακού ρεκόρ στα 100μ. πρόσθιο με χρόνο 1:19.78, έχει ήδη κατακτήσει χρυσά μετάλλια στο ίδιο αγώνισμα το 2004 στην Αθήνα, το 2008 στο Πεκίνο και το 2021 στο Τόκιο. Σήμερα διεκδικεί το 8ο μετάλλιο της εντυπωσιακής καριέρας της, συνεχίζοντας να κάνει περήφανη την Κύπρο και τον παραολυμπιακό αθλητισμό.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...