28.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Βραδιά συγκίνησης και περηφάνιας στην αγκαλιά του προπονητή της –...

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Βραδιά συγκίνησης και περηφάνιας στην αγκαλιά του προπονητή της – Πότε θα πραγματοποιηθεί η απονομή του ασημένιου μεταλλίου της-(Φώτο)

-

Η Καρολίνα Πελενδρίτου έζησε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και περηφάνεια, βρισκόμενη στην αγκαλιά του προπονητή της μετά τη σπουδαία επιτυχία της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Με δάκρυα στα μάτια, η τρις φορές χρυσή Παραολυμπιονίκης ένιωσε την απόλυτη ευτυχία. Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50μ ελεύθερο S11 δεν ήταν μόνο μια προσωπική νίκη, αλλά και μια στιγμή βαθιάς αγάπης και στήριξης.Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το 7ο μετάλλιο στην καριέρα της.

Ο προπονητής της, Στέλιος Κακαβογιάννης, που είναι πάντα στο πλευρό της, την αγκάλιασε για το μεγάλο κατόρθωμα, προσφέροντας την απαραίτητη δύναμη και υποστήριξη που την οδήγησαν στην κορυφή. Αυτή η βραδιά θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη τους, αναδεικνύοντας την αφοσίωση και την προσπάθεια που καταβάλλει η Καρολίνα.

Η αγάπη και η υποστήριξη της οικογένειάς της, που παρακολουθούσε με αγωνία την επίδοσή της από την Κύπρο, έκαναν τη βραδιά ακόμη πιο ξεχωριστή και αξέχαστη. Φύλακας-άγγελος της Καρολίνας είναι η μητέρα της, Έλενα Πελενδρίτου, η οποία από την παιδική ηλικία της Καρολίνας συνεχίζει αδιάκοπα να στηρίζει την κόρη της με κάθε δυνατό τρόπο.

Η Καρολίνα ζει το πιο όμορφο όνειρό της μετά την εντυπωσιακή της επιτυχία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο S11. Αυτή η μεγάλη διάκριση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αφοσίωση και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει στο άθλημά της.

Η απονομή των μεταλλίων θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 21:20 και θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ HD, σε μια στιγμή που θα σφραγίσει την επιτυχία της Καρολίνας και θα την κάνει να νιώσει ακόμη πιο υπερήφανη για τα επιτεύγματά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την επιτυχία της Καρολίνας Πελενδρίτου, ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε τη βαθιά υπερηφάνεια όλων των συμπατριωτών της. Ο πρόεδρος τόνισε ότι η Καρολίνα κατακτά μια ακόμη παγκόσμια επιτυχία, ανεβαίνοντας στο βάθρο των μεταλλίων στην κολύμβηση, στα 50μ ελεύθερο, κατηγορία S11, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

« Για άλλη μια φορά η Καρολίνα Πελενδρίτου, μάς κάνει εθνικά περήφανους για τη δύναμη, τις αθλητικές της ικανότητες και την ατσαλένια θέλησή της που την οδήγησε στην τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του αργυρού μεταλλίου των Παραολυμπιακών Αγώνων. Εκφράζουμε τη βαθιά συγκίνηση και υπερηφάνεια του κυπριακού λαού για τον άθλο της Καρολίνας Πελενδρίτου. Η μεγάλη επιτυχία της Καρολίνας τιμά για άλλη μια φορά τον κυπριακό αθλητισμό θέτοντας τον ψηλά στο παγκόσμιο αθλητικό σκηνικό. #paris2024 #teamCyprus»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΚΥΠΡΟΣ 2024: Ενήλικας θέλει να εργαστεί αλλά δεν μπορεί γιατί θα κόψουν το επίδομα της ΑμεΑ μητέρας του

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...