27.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Έκπληξη γενεθλίων για την τρις χρυσή παραολυμπιονίκη στο Παραολυμπιακό Χωριό...

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Έκπληξη γενεθλίων για την τρις χρυσή παραολυμπιονίκη στο Παραολυμπιακό Χωριό (Βίντεο-Φώτο)

-

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση γιόρτασε τα γενέθλιά της η τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης, Καρολίνα Πελενδρίτου, κατά την πρώτη βραδινή σύσκεψη της κυπριακής αποστολής στο Παραολυμπιακό Χωριό.

Η έκπληξη ετοιμάστηκε με φροντίδα από τον Αρχηγό αποστολής, Ανδρέα Θεοφύλακτου και όλη την κυπριακή ομάδα, που ήθελαν να τιμήσουν τη σπουδαία αθλήτρια για την προσφορά της και τις συνεχείς διακρίσεις της σε διεθνές επίπεδο.

Η κυπριακή αποστολή έφτασε στον προορισμό της, όπου οι υπεύθυνοι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχτούν και να διασφαλίσουν ότι όλα κυλούν ομαλά, ειδικά σε ό,τι αφορά τις διαπιστεύσεις. Η διαδικασία αυτή είναι κρίσιμη, καθώς χωρίς τις απαραίτητες διαπιστεύσεις, η είσοδος στο Παραολυμπιακό Χωριό δεν είναι δυνατή, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Το κλίμα εντός του χωριού είναι εξαιρετικό, με την κυπριακή αποστολή να αισθάνεται ήδη άνετα στον χώρο. Σήμερα, οι αθλητές και οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τους αγωνιστικούς χώρους και να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση, προετοιμαζόμενοι για τις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται.

Όλα βαίνουν βάσει του αρχικού πλάνου, χωρίς να υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, πέρα από κάποια διαδικαστικά θέματα που αφορούν την τελετή έναρξης. Οι λεπτομέρειες για αυτά τα θέματα αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, μετά τη σύσκεψη των Αρχηγών αποστολής των χωρών.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου, με το πνεύμα και τη δύναμή της, συνεχίζει να εμπνέει την ομάδα της, προσφέροντας όχι μόνο τις αγωνιστικές της επιδόσεις, αλλά και το ήθος της, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ενότητας και αλληλεγγύης.

Οι 17οι Παραολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν την Τετάρτη, 28 Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου. Η Κύπρος εκπροσωπείται στη διοργάνωση από την Καρολίνα Πελενδρίτου (Κολύμβηση), τη Μαρία Μάρκου (Άρση Βαρών) και τον Βίκτωρα Πενταρά (Στίβος).

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...