fbpx
18.1 C
Nicosia
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ: Θα παρουσιάσουν εκδήλωση για τη Μικρασιατική καταστροφή-Η εμφάνισή της...

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ: Θα παρουσιάσουν εκδήλωση για τη Μικρασιατική καταστροφή-Η εμφάνισή της Γλυκερίας (Φώτο)

-

Μια αξιέπαινη εκδήλωση-αφιέρωμα θα παρουσιάσουν η Καρολίνα Κυπριανού με τον Μάριο Πρίαμο για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Με αφορμή τα 15 χρόνια πορείας της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής, μαζί με το Τμήμα CY004 Φώτος Φωτιάδης Αχέπα Κύπρου η πετυχημένη ερμηνεύτρια Γλυκερία έρχεται στην Κύπρο το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο χώρο της Ιεράς Μητροπόλης Ταμασού και Ορεινής για να δώσει μια μοναδική συναυλία με τον τίτλο «Της Σμύρνης το γιαγκίνι», με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Φανή, τη συμμετοχή της Ελένης Μαυρουδή και χορογραφίες από το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Καρολίνα Κυπριανού και ο Μάριος Πρίαμος. Αξιοσημείωτο είναι ότι ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού θα ποδηλατήσει συμβολικά από την Πάφο μέχρι τη Μητρόπολη Ταμασού. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. Είσοδος ελεύθερη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: