ΚΑΜΙΛΑ: H μέλλουσα βασίλισσα θετική στον κορωνοϊο-Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού

Η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Πριγκίπας Κάρολος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊο, ανακοινώθηκε ότι είναι επίσης θετική.

Το παλάτι σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η μέλλουσα βασίλισσα βρίσκεται σε απομόνωση. Την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η Βασίλισσα παρακολουθείται για συμπτώματα μετά από πρόσφατη συνάντησή με τον Πρίγκιπα Κάρολο ενώ πηγή του παλατιού ανέφερε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθείται.

«H αυτού υψηλότητα της δούκισας της Κορνουάλης βρέθηκε θετική και μπήκε σε αυτοπεριορισμό. Θα ακολουθήσουμε τις Kυβερνητικές οδηγίες».

Να θυμίσουμε, ότι ο σύζυγός της και Πρίγκιπας της Ουαλίας προσβλήθηκε από τον ιό για δεύτερη φορά.

Hot this week

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Η εμφάνισή του στην εκδήλωση για Ισαάκ και Σολωμού προκάλεσε αντιδράσεις – «Ασέβεια προς τους νεκρούς»-(Φώτο)

Συζητήσεις και αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Ευρωβουλευτή Φειδία...

ARLA PROTEIN: Συνεχίζει να καινοτομεί με το Arla Protein Food to Go.

Το πλήρες γεύμα που ακολουθεί τον ρυθμό της σύγχρονης...

Topics

ARLA PROTEIN: Συνεχίζει να καινοτομεί με το Arla Protein Food to Go.

Το πλήρες γεύμα που ακολουθεί τον ρυθμό της σύγχρονης...

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Για αποκατάσταση της αλήθειας» – Όλα ξεκίνησαν για ένα δωμάτιο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ιερά και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου...

Related Articles

Popular Categories