fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΑΛΟΜΟΙΡΑ: Η κόρη της έγινε 6 ετών και έκανε την πιο όμορφη...

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ: Η κόρη της έγινε 6 ετών και έκανε την πιο όμορφη ανάρτηση-«Η ζωή είναι δύσκολη, αλλά είναι και όμορφη» (Φώτο)

-

Τα γενέθλια γιορτάζει σήμερα η κόρη της, Καλομοίρα και ως περήφανη μητέρα που υπεργαπάει τα παιδιά της θέλησε να της ευχηθεί και μέσων των κοινωνικών δικτύων γράφοντας της, τις πιο ωραίες ευχές μαζί με ένα άλμπουμ φωτογραφιών.

«Το πολύτιμο κοριτσάκι μου έγινε 6 ετών σήμερα. Πόσο πολύ σε αγαπώ – τα λόγια δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτά που νιώθω. (Και τα αδέρφια σου φυσικά). Σας εύχομαι μια ζωή αγάπη, ευτυχία, βαθιά βαθιά χαρά από μέσα και τόσο πολύ γέλιο. Η ζωή είναι δύσκολη, αλλά είναι και όμορφη. Η ζωή δεν είναι τέλεια, αλλά αξίζει να τη ζεις. Υπάρχει περισσότερο καλό στον κόσμο από κακό και υπάρχει καλό σε όλους μας ακόμα και στις χειρότερες μέρες μας. Είθε να μοιραζόμαστε την ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο… ειδικά για όλα τα παιδιά μας. Ας μην ξεχνάμε τι έχει σημασία στη ζωή. Η επιτυχία είναι διασκέδαση, αλλά η οικογένεια και η αγάπη είναι το παν. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Η μαμά σε αγαπάει.».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: