fbpx
24.5 C
Nicosia
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΛΙΑ-ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ: Μητέρα και κόρη παρουσίασαν τις νέες τους δημιουργίες για φιλανθρωπικό...

ΚΑΛΙΑ-ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ: Μητέρα και κόρη παρουσίασαν τις νέες τους δημιουργίες για φιλανθρωπικό χαρακτήρα-Η επιτυχία του Vip Superyacht Fashion Show (Φώτο)

-

Για πρώτη φορά η Κάλια Μονογιού με την κόρη της Αθηνά παρουσίασαν τις νέες τους κολεξιόν για την Άνοιξη -Καλοκαίρι 2023. Η λαμπερή φιλανθρωπική επίδειξη μόδας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Vip Superyacht Fashion Show μέσα στα πλαίσια του Boat Show.

Mια από τις μεγάλες επιθυμίες της Αθηνάς Μονογιού από τη μικρή της ηλικία ήταν να ακολουθήσει τα χνάρια της γνωστής σε όλους Κύπριας σχεδιάστριας και μητέρας της, Κάλια Μονογιού. Και αυτό επετεύχθη με τις σπουδές της αλλά και με την καθοδήγηση της μητέρας της, την οποία εμπιστεύεται σε κάθε κίνησή της ενώ η Κάλια Μονογιού πιστεύει ότι θα η Αθηνά θα την ξεπεράσει, αφού το ταλέντο της φαίνεται από την πρώτη ματιά.

Η επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Tracasol Warehouses και τις αγαπημένες σχεδιάστριες πλαισίωναν οι Zacharias watches and jewellery και το Classy and Fabulous ενώ διοργανωτές της επίδειξης ήταν οι Dacor Advertising and Media, Limassol Marina και Modelpro Agency. Την φιλανθρωπική επίδειξη μόδας παρουσίασε ο Γιάννης Σπαλιάρας ενώ στην πασαρέλα περπάτησαν ανάμεσα σε άλλα μοντέλα οι Εβελίν Καζατζόγλου και Χριστιάνα Γαργαροπούλου.

To απολαυστικό κοκτέιλ της βραδιάς ανέλαβαν οι εταιρείες Mijenta και beluga.
Gold χορηγοί της βραδιάς ήταν οι εταιρείες:  Fameline holding group, bunkernet, fruit king, davines, maserati και jetoclock.  Silver χορηγοί: Moore, sk law firm symeou and konnaris, analysis christina hadjipanagi clinical laboratory. Χορηγός φιλοξενίας ήταν εταιρεία  Diamantides Yachting.  Τις υπέροχες ανθοδημιουργίες προσέφερε το “ G to A flower shop”.

Τα μαλλιά των μοντέλων επιμελήθηκε ο Στράτος με την ομάδα του χρησιμοποιώντας προϊόντα Davines ενώ το μακιγιάζ των όμορφων μοντέλων επιμελήθηκε η Φωτεινή με την ομάδα της χρησιμοποιώντας προιόντα Alvarez. 

Στα παρασκήνια η Άντρεα Χριστοδουλίδου-Βασιώτου επιμελείται το ντύσιμο του παρουσιαστή Γιάννη Σπαλιάρα
Ο Αρίστος Αριστείδου και ο Ευθύμιος Δίπλαρος

Ο Ράι Χριστοφόρου
H Έλενα Νικολάου, ο Νίκος Ανδρέου και η Ζωή Παναγιίδου
Η Μιριελ και η Βασιλικλή Ανδρέου
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: