fbpx
25.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΥΓΕΙΑΚΑΛΗΜΕΡΑ: Ξεκινήστε θετικά την ημέρα σας-Το κλειδί για να έχουμε όλοι μια...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ: Ξεκινήστε θετικά την ημέρα σας-Το κλειδί για να έχουμε όλοι μια όμορφη ημέρα

-

Το πρωϊνό ξύπνημα είναι και το δυσκολότερο αλλά είναι αυτό που μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε πιο κάτω την ημέρα μας. Όλοι μας έχουμε βάλει στην καθημερινότητα μας κάποιες μηχανικές κινήσεις που αναγκαστικά τις κάνουμε κάθε πρωϊ. Άλλωστε, το μυαλό δεν σκέφτεται και το σώμα εκτελεί. Γι’ αυτό ξυπνήστε τις αισθήσεις σας και υιοθετήστε τις συμβουλές με απλά βήματα.

  1. Το υπνοδωμάτιο, που κοιμόμαστε, είναι πολύ σημαντικό να είναι ένας χώρος που μας ξεκουράζει και δεν μας προκαλεί άγχος. Είναι, επομένως, καλό να είναι φωτεινό και να είναι φτιαγμένο με χρώματα, σχέδια και υλικά που μας αρέσουν και συγχρόνως μας χαλαρώνουν.  Η αγαπημένη μας μουσική, μπορεί να ενισχύσει την εικόνα αυτή. Ίσως μια καλή ιδέα είναι, αντί να έχουμε το κινητό μας ως ξυπνητήρι, να δώσουμε στο ραδιόφωνο το ρόλο αυτό.
  1. Τεντωθείτε. Όσο αστείο και σας ακούγετε, με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε τους μύες του σώματος να χαλαρώσουν και τους προετοιμάζετε για την επόμενη κίνηση, δηλαδή την «εγκατάλειψη» του κρεβατιού.
  1. Βάλτε μια υπόσχεση στον εαυτό σας.  Μόλις ξυπνήσετε σκεφτείτε κάτι ωραίο που θα μπορούσατε να κάνετε για εσάς μέσα στην ημέρα. Σκεφτείτε κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση και σας κάνει να νιώθετε όμορφα και προσπαθήστε να το πραγματοποιήσετε. Με αυτό τον τρόπο αποκτάτε τον προσωπικό σας ημερήσιο στόχο.
  1. Απολαύστε ένα χλιαρό (ή ζεστό, ανάλογα με την προτίμηση) ντουζ και παραδοθείτε σε ένα χαλαρωτικό μασάζ. Το πρωινό ντουζ ξυπνάει, όχι μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό. Προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας από ό,τιδήποτε άσχημο και αγχωτικό και να το γεμίσετε με θετικές σκέψεις. Ενώ το νερό πέφτει πάνω σας κάντε μασάζ τους μύες σας βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην ενεργοποίησή τους.
  1. Ξεκινήστε τη μέρα με ένα καλό πρωινό, το οποίο είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Ένα σωστό δυναμωτικό πρωινό με δημητριακά και φρούτα θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε.
  1. Φέρτε στη μνήμη μια ωραία ανάμνηση και αμέσως όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα που συνδέονται με αυτή θα σε κατακλύσουν. Μια όμορφη ανάμνηση μπορεί να επαναφέρει στη μνήμη και να προκαλέσει ξανά τα ωραία συναισθήματα και τις όμορφες σκέψεις που βιώσαμε τότε. Αποτέλεσμα αυτού είναι η τόνωση της ψυχολογίας.
  1. Εντάξτε τη γυμναστική στα καθημερινές σας συνήθειες. Ξυπνήστε τον μεταβολισμός σας και ενεργοποιήστε το σώμα σας. Γυμναστείτε κάθε πρωί και θα νιώσετε ευεξία.
  1. Οργανώστε τη σκέψη σας. Μην αφήνετε όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας να κατακλύσουν το μυαλό σας. προσπαθήστε να τις ταξινομήσετε με προτεραιότητα ώστε να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να προετοιμαστεί για τη μέρα που μόλις ξεκίνησε.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα χαμόγελο και μια θετική σκέψη!

Καλή σας μέρα!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: