fbpx
27.8 C
Nicosia
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!

-

Φέτος τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε διαφορετικά , το νόημα όμως και η ουσία τους παραμένουν αναλλοίωτα από τις συνθήκες και τα νέα δεδομένα. Έτσι λοιπόν και εμείς κρατώντας μέσα μας αναμμένη τη φλόγα των Χριστουγέννων , θα γιορτάσουμε , θα ευχηθούμε και θα ευχαριστήσουμε για όλα όσα έχουμε, για όλα όσα μέχρι πρότινος θεωρούσαμε δεδομένα αλλά πλέον ανακαλύψαμε ότι είναι πολύτιμα και ουσιώδη.

Ας εστιάσουμε λοιπόν στο πνεύμα των ημερών και ας γιορτάσουμε για όλα όσα αξίζει να γιορτάσουμε μαζί με τους λίγους και διαλεκτούς αγαπημένους μας. Και ας φορέσουμε τα γιορτινά μας και ας απολαύσουμε τις μέρες των γιορτών , άλλωστε λαμπερή αξίζει να γίνεις πρωτίστως για ‘σένα, για τα παιδιά σου ,για τα αδέλφια σου, για τον σύντροφο ή τους γονείς σου, για τον μικρό αλλά πολύτιμο σου κύκλο!(φώτο:Stradivarius)

Ένα party dress σε παστέλ ρομαντικούς τόνους ,με όγκο και κίνηση θα σε μεταφέρει στο ρομαντισμό και στην παραμυθένια ατμόσφαιρα των ημερών. (φώτο:Η&Μ Consious)

Λαμπερές λεπτομέρειες θα χαρίσουν γιορτινό αέρα ακόμα και στα πιο απλά σύνολα. Το κλασικό double breasted blazer σε βελούδο με λαμπερά κουμπιά μεταμορφώνει τα αγαπημένα σου jeans, ενώ το ζεστό χουχουλιάρικο τρικό σου, αποκτά εορταστική λάμψη με bejeweled λεπτομέρειες.(φωτο: 1.Zara-2.H&M)

Μην ξεχνάς λοιπόν ότι το θαύμα των Χριστουγέννων είναι και φέτος παρόν και αξίζει να το νοιώσουμε και να το γιορτάσουμε. Λίγη λάμψη, διαφάνειες, παγιέτες και θηλυκές λεπτομέρειες από φτερά θα σε μεταφέρουν στο party, άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία της μόδας. Φόρεσε τα τακούνια σου , αγκάλιασε τους αγαπημένους σου και γιόρτασε. (φωτο: 1.muse-2.MaxMara Weekend-3.Alevi Milano)

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Με σκόνη, βροχές και καταιγίδες η Μεγάλη Τρίτη

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα Μεγάλη Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το...