fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ: MIA ANAΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ-ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο...

ΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ: MIA ANAΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ-ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

-

Η Καίτη Φίνου υπήρξε μια από τις πιο ωραίες παρουσίες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης την δεκαετία του ’80. Η σχέση της, με τον αξέχαστο Στάθη Ψάλτη αλλά και τον Λευτέρη Πανταζή γράφτηκαν στην ιστορία του ελληνικού θέατρου. Αύριο, Τετάρτη 21 Απριλίου συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγε από την ζωή ο Στάθης Ψάλτης σε ηλικία 66χρόνων από τον καρκίνο, η Καίτη Φίνου θυμάται τις απώλειες της ζωής της.

Σε ανάρτησή της, στο προσωπικό της λογαριασμό, η Καίτη Φίνου μιλά για αυτά που σημάδεψαν την ζωή της, τον Στάθη Ψάλτη αλλά και τις δύο αδελφές της που έχασε, λέγοντας του, να της φιλήσει εκεί που είναι.

«21 Απριλίου 2017, 4 χρόνια Σταθάκο μου… Και ακολούθησαν 2 συνεχόμενα χρόνια απωλειών μου….. Φύγατε αγαπημένοι άνθρωποι που σημάδεψαν την καρδιά μου και την ζωή μου….και τώρα ζω μόνο με τις αναμνήσεις. θα σας συναντήσω κι εγώ….ελπίζω γρήγορα…..δεν έχω καταλάβει γιατί με επέλεξε ο Θεός να βιώσω τόσες απώλειες……κάτι μάλλον “χρωστάω” στην ζωή και πρέπει να κλείσει ο κύκλος… Σ’ αγαπώ Στάθη μου…..φίλησέ τες μου».

Η Καίτη Φίνου σήμερα θυμάται τις απώλειες της ζωής της
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: