21.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ: ««ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ LOWER ΕΦΤΑΣΕ…»

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ: ««ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ LOWER ΕΦΤΑΣΕ…»

-

Μια απάντηση που αξίζει σχολιασμού έδωσε η Καίτη Γαρμπή στην μητέρα των παιδιών που πριν λίγες ημέρες ξυλοκόπησαν σταθμάρχη στο μετρό στην Αθήνα. Η πετυχημένη ερμηνεύτρια που δεν αφήνει να «πέσει» τίποτε κάτω σχολίασε την δήλωση της μητέρας με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Χθες η μητέρα των δύο παιδιών δήλωσε ότι τεκμήριο της αθωότητας των παιδιών της είναι ότι ο ένας από τους δύο γιους της, έχει πάρει Proficiency στα Αγγλικά. Κάτι που δεν έχει σχέση φυσικά με τον ξυλοδαρμό. Πάντως η Καίτη Γαρμπή σε ανάρτησή της, έδωσε την αποστομωτική απάντηση

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!»

Να σημειώσουμε ότι η επίθεση εναντίον του σταθμάρχη σημειώθηκε  όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ένας εργαζόμενος ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και είπε σε έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα. Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...