fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ-ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ: MIA AΛΛΙΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ LIVE...

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ-ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ: MIA AΛΛΙΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ LIVE STREAMING

-

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το live streaming της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, ενώ από την βραδιά δεν έλειπε ούτε ο μοναχογιός τους, Δημήτρης. Οι δύο πετυχημένοι ερμηνευτές χάρισαν στους θαυμαστές τους μια αλλιώτικη βραδιά γεμάτη συγκίνηση, μουσική και αγαπημένα τραγούδια από τις επιτυχίες τους. Σε σημερινή της ανάρτηση, η Καίτη Γαρμπή ευχαρίστησε τους θαυμαστές της και όσοι διασκέδασαν μαζί με τα τραγούδια τους υποσχόμενη για ένα δεύτερο live streaming πολύ σύντομα.

«Ήταν μια αλλιώτικη βραδιά η χθεσινή! Η αδρεναλίνη στα ύψη για 4 ώρες και τα συναισθήματα αμηχανίας, ενθουσιασμού, αγωνίας και χαράς γι’ αυτόν τον πρωτόγνωρο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ μας, εναλασσόμενα! Το ονειρευόμαστε καιρό, το πιστέψαμε, δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ και νά που η ανταπόκριση σας ήταν συγκινητικά μεγάλη!

Το μικρόφωνο όμως πήρε και ο γιος τους, Δημήτρης

Πέρα από τις πρώτες στιγμές αμηχανίας, τα live μηνύματα σας μας έδωσαν τέτοια δύναμη που σα να μας άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι και ξαφνικά αρχίσαμε ένας-ένας να νιώθουμε ότι σας βλέπαμε, είσαστε ζωντανά εκεί κι ακούγαμε τις φωνές σας και το χειροκρότημα σας!Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και υποσχόμαστε ένα 2ο live streaming!

Λίγη υπομονή ακόμα με τον εφιάλτη που περνάμε, να τηρούμε συνειδητά όλοι τα μέτρα ασφαλείας μέχρι να παγιωθούν τα αισιόδοξα νέα για την εξασφάλιση της ανοσίας μας για να ξεκλειδώσουμε πάλι τις ζωές μας και να αναπνεύσουμε ξανά ελεύθερα!

Σας αγαπάμε πολύ!!! Ευχαριστούμε!!!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...