Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
9.6 C
Cyprus

ΚΑΙΡΟΣ: Mετά την Ανάσταση έρχεται και η Άνοιξη

Άνοιξη θα θυμίζει πλέον η θερμοκρασία μετά την Ανάσταση ενώ σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικές αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα βόρεια, στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες, σε περιοχές του εσωτερικού αλλά και στα ανατολικά, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Μεγάλο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΤΡΟΟΔΟΣ: Στα χιόνια οι Κύπριοι και αυτό το Σαββατοκύριακο – Ελεγχόμενη η πρόσβαση προς τον Όλυμπο

Πυκνή τροχαία κίνηση καταγράφεται από το πρωί του Σαββάτου...

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ 20 ΜΗΝΩΝ: Πολίτες διαμαρτύρονται για τα έργα στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας-(Βίντεο)

Την έντονη ανησυχία τους για τη στασιμότητα στα έργα...

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Διαμαρτυρία υπό αυξημένα μέτρα έξω από τις Βρετανικές Βάσεις για τα λατομεία και πολεοδομικές ζώνες-(Βίντεο)

Με αυξημένα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή έξω από...

ΚΑΙΡΟΣ: Ένας συνδυασμός «δύσκολος» -Σκόνη, βροχές, άνεμοι και χιονιά

Ο καιρός στην Κύπρο μπαίνει σε ένα πιο… πολυδιάστατο...

«ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ»: Το φεγγάρι του Φεβρουαρίου – Η καλύτερη ώρα για να το δείτε

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την πανσέληνο του Φεβρουαρίου, γνωστή...

Topics

ΚΑΙΡΟΣ: Ένας συνδυασμός «δύσκολος» -Σκόνη, βροχές, άνεμοι και χιονιά

Ο καιρός στην Κύπρο μπαίνει σε ένα πιο… πολυδιάστατο...

«ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ»: Το φεγγάρι του Φεβρουαρίου – Η καλύτερη ώρα για να το δείτε

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την πανσέληνο του Φεβρουαρίου, γνωστή...

Related Articles

Popular Categories