ΚΑΙΡΟΣ: Bροχές με υψηλή θερμοκρασία

Μεμονωμένες βροχές προβλέπονται για σήμερα Τετάρτη15 Νοεμβρίου με την θερμοκρασία να βρίσκεται στα υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και αρχικά στα ανατολικά, τα δυτικά και τα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αργά το απόγευμα και το βράδυ αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται, κυρίως το βράδυ, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Τεχνική βλάβη στο Βασιλικό – Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καταγράφονται το βράδυ της...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: 18.409 καταγγελίες βίας σε πέντε χρόνια – Οι αριθμοί που σοκάρουν και η αθέατη πλευρά της κακοποίησης

Αποκαλυπτικά και ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν...

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Άνοιξε ξανά η κύρια είσοδος του Αστυνομικού Σταθμού μετά τα οδικά έργα

Η είσοδος στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης έχει πλέον αποκατασταθεί...

Related Articles

Popular Categories