fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΙΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία που προσφέρεται για βόλτα και μπάνιο στη θάλασσα

ΚΑΙΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία που προσφέρεται για βόλτα και μπάνιο στη θάλασσα

-

Για μια βόλτα στην παραλία προσφέρεται σήμερα ο καιρός, γι’ αυτό ας αδράξουμε για ένα μπάνιο στη θάλασσα

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη αναμένεται και στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που στο δυτικό μισό του νησιού θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ενώ αργότερα νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στο εσωτερικό, στα βορειοανατολικά και σε ορισμένες ορεινές περιοχές. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αργότερα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά, το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί την Τρίτη και την Τετάρτη κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...