Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026
4.1 C
Cyprus

ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιασμένη Τετάρτη με αραιή σκόνη-Πιο κάτω η θερμοκρασία

Μερικώς συννεφιασμένος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός με αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία καταγράφει πτώση, φθάνοντας τους 28 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό και τους 23 στα παράλια, για να ανέβει ξανά την Παρασκευή. Η αραιή σκόνη, ωστόσο υποχωρεί προοδευτικά από το βράδυ. Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά διαστήματα αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, που είναι πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να συνοδεύονται και από βροντές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ.

Το απόγευμα στα ανατολικά, οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές ως νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο σταδιακά μέχρι το απόγευμα, θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από δυτικές ως βορειοδυτικές διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα, τοπικά στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά περιόδους, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές στα νότια και στα ανατολικά του νησιού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Παρασκευή, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά περιόδους, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές στα νότια και στα ανατολικά του νησιού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να παραμείνει ωστόσο κοντά στις κλιματολογικές μέσες τιμές για την εποχή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να παραμείνει ωστόσο κοντά στις κλιματολογικές μέσες τιμές για την εποχή.

Hot this week

ΧΙΟΣ: Θρήνος μετά το τραγικό περιστατικό στη θάλασσα – 14 άνθρωποι χάθηκαν, πολλοί τραυματίες-(Βίντεο)

Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο ανάμεσα σε Λιμενικό και διακινητές...

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ: Το μόνο που ζητά ο επιχειρηματίας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση του Δημάρχου Πάφου

Σοβαρές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο...

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Street Party στο Columbia Plaza με MR GREEK

Το Columbia Plaza στην καρδιά της Λεμεσού ετοιμάζεται να...

37ΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ: Το ταξίδι ξεκινά – Τα σχολεία που συμμετέχουν

Για 37η χρονιά, οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου επιστρέφουν...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ: Επιτυχής χειρουργική επέμβαση για τον βουλευτή

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης, υποβλήθηκε σε μικρής...

Topics

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Street Party στο Columbia Plaza με MR GREEK

Το Columbia Plaza στην καρδιά της Λεμεσού ετοιμάζεται να...

37ΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ: Το ταξίδι ξεκινά – Τα σχολεία που συμμετέχουν

Για 37η χρονιά, οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου επιστρέφουν...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ: Επιτυχής χειρουργική επέμβαση για τον βουλευτή

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης, υποβλήθηκε σε μικρής...

ΔΗΚΟ: Oι 12 υποψήφιοι βουλευτές της επαρχίας Λεμεσού-Από πολιτικούς μηχανικούς μέχρι νοσηλευτές

Η Γραμματεία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ προτείνει στην...

2ΧΡΟΝΟΣ: O μικρός μπόμπιρας που σπάει δύο παγκόσμια ρεκόρ στο σνούκερ-(Βίντεο)

Ο μικρός Τζουντ από το Μάντσεστερ μπήκε στα Βιβλία...

Related Articles

Popular Categories