fbpx
21.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΙΡΟΣ: Σκόνη στην ατμόσφαιρα με ηλιοφάνεια -Αναμένονται αυξημένες νεφώσεις τις επόμενες ημέρες

ΚΑΙΡΟΣ: Σκόνη στην ατμόσφαιρα με ηλιοφάνεια -Αναμένονται αυξημένες νεφώσεις τις επόμενες ημέρες

-

Άνοδο στην θερμοκρασία προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα αλλά με σκόνη στην ατμόσφαιρα ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε και αυξημένες τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις και το απόγευμα τοπικά στα δυτικά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί προοδευτικά, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο και την Τετάρτη, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού, όπου και δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Στην ατμόσφαιρα, από αύριο και μετά θα αιωρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία αύριο αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο και μέχρι την Πέμπτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να συνεχίσει να κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

RED: 21 χρόνια μουσικής!!-Ένα Καλοκαίρι γεμάτο καλλιτέχνες!

Ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι αρχίζει, με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό,...