fbpx
25.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΙΡΟΣ: Σκόνη με υψηλή θερμοκρασία-Επιβάλλεται προσοχή

ΚΑΙΡΟΣ: Σκόνη με υψηλή θερμοκρασία-Επιβάλλεται προσοχή

-

Υψηλή θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους πολίτες και σήμερα στην Κύπρο. Στην ατμόσφαιρα αιωρείται σκόνη που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και στους 19 στα παράλια.

Αύριο, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες το Σάββατο κατά τις μεσημβρινές ώρες πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Αύριο το απόγευμα η σκόνη από τα νοτιοδυτικά αναμένεται να υποχωρήσει, ωστόσο το Σάββατο αναμένεται αραιή σκόνη από τα ανατολικά, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως την Κυριακή και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση αύριο, μικρή άνοδο το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να παραμένει αισθητά πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: