fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΙΡΟΣ: Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας -Θα παγώσουμε και απόψε

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας -Θα παγώσουμε και απόψε

-

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός. Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος κατά διαστήματα όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Την Παρασκευή, θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Το Σάββατο, θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Την Κυριακή, θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση για να παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: