fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Oι καλύτερες ευχές στο άλλο μισό του-«Το τραγούδι «χειροκρότημα» είναι...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Oι καλύτερες ευχές στο άλλο μισό του-«Το τραγούδι «χειροκρότημα» είναι το πιο λίγο που σου αξίζει για όλα όσα μου έμαθες»-(Βίντεο)

-

Με ήθος, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη, ο 15χρονος Ιωάννης Λιβανός εκφράζει δημόσια την αγάπη που τρέφει, για το άλλο μισό του.

Η αγάπη που τρέφει για τη μητέρα του είναι ανίκητη και αξεπέραστη. Είναι μια αγάπη που γεννιέται από τη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας σε αυτόν τον κόσμο και μας συνοδεύει σε κάθε βήμα της ζωής μας. Η μητέρα μας, είναι αυτή που μας δίδαξε την πραγματική σημασία της αφοσίωσης, της θυσίας και της αμέριστης στήριξης.

Η αγάπη αυτή είναι ένας θησαυρός που κανείς δεν μπορεί να μας πάρει, και οι δεσμοί που δημιουργεί διαρκούν για πάντα. Ο Ιωάννης Λιβανός εκφράζει την αγάπη του προς τη μητέρα του με ένα άλμπουμ φωτογραφιών αλλά και με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Με την μητέρα του, Έμιλυ Βασιλειάδου σε μικρότερη ηλικία

«Χρόνια πολλά στην καλύτερη μάνα του κόσμου!

Το τραγούδι «χειροκρότημα» είναι το πιο λίγο που σου αξίζει για όλα όσα μου έμαθες, για τις στιγμές που μου χάρισες και για την ανιδιοτελή σου αγάπη! Σε ευχαριστώ για όλα, Σε λατρεύω. Υ.Γ. Ο θεός έβαλε τα γενέθλιά μου στις 30/4 και τα δικά σου στις 15/4… γιατί είσαι το άλλο μου μισό».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: