ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Επέστρεψε στην Κύπρο με ακόμη ένα βραβείο στις αποσκευές του-Ο boy Soprano που καταχειροκροτήθηκε στην Αγγλία (Φώτο+Βίντεο)

305

Στην Κύπρο επέστρεψε ο 13χρονος  boy soprano, Ιωάννης Λιβανός ο οποίος βραβευθεί για άλλη μια φορά από τα Ceremony Αwards στο Royal Albert Hall όπου θα παραλάβει ακόμη ένα βραβείο.

Ο Κύπριος νεαρός, o oποίος ήταν ανάμεσα στα παιδιά –ταλέντα από όλο τον κόσμο, ερμήνευσε με πολύ επιτυχία το τραγούδι του και χειροκροτήθηκε από το κοινό. Περήφανη η μητέρα του, Αιμυλη Βασιλειάδου. ανάρτησε και τις σχετικές φωτογραφίες από την εμπειρία που έζησε ο μικρός Κύπριος σοπράνο γράφοντας λόγια περηφάνιας και αγάπης.

«Ιωάννη μου αυτή τη φορά στο Λονδίνο, κατάφερες να εντυπωσιάσεις και πάλι..Νοιώθω τόσο περήφανη για σένα που κάθε φορά σε βλέπω να ανεβαίνεις όλο και πιο ψηλά…Σε ευχαριστώ για τις στιγμές που μου χάρισες…στιγμές μοναδικές γεμάτες συγκίνηση αλλά και απέραντη χαρά….».

Να επισημάνουμε ότι ο 13χρονος φοιτά στο Παγκύπριο Ωδείο ενώ δασκάλα μουσικής του είναι η Κύπρια σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη.