fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ: «ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ...

ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ: «ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ…»

-

Χωρίς τη φυσική παρουσία της, λόγω της πανδημίας πάει πλέον στις οντισιόν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η Ελλαδίτισα ηθοποιός η οποία ζει και εργάζεται πλέον στο Λος Άντζελες, βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, καθώς ο κοροναϊός «άλλαξε τα δεδομένα για όλους».

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega και στην Δανάη Μπαρκά και αναφέρθηκε στην καριέρα της η οποία συνεχίζεται στην Αμερική και η καθημερινότητα της έχει γίνει εξαντλητική ενώ απαραίτητος είναι και ο ατζέντης. «Στην Αμερική πρέπει να έχεις άνθρωπο που θα σου κλείσει την ακρόαση και θα πας ελπίζοντας το καλύτερο. Η πανδημία φυσικά έχει αλλάξει τα δεδομένα, αφού πλέον δεν απαιτείται φυσική παρουσία στις οντισιόν και όλα γίνονται εξ’ αποστάσεως».

«Πιο πολΥ μου λεΙπουν οι Ανθρωποι και η… σωστΗ φΕτα».

Πριν αλλάξουν τα δεδομένα ωστόσο, η Ιωάννα συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Homeland», όπου υποδύθηκε μια Ρωσίδα πράκτορα, ενώ έτοιμη είναι και η ταινία στην οποία συμμετέχει. Πρόκειται για ένα θρίλερ, το «Ghosts of Monday», με την ημερομηνία κυκλοφορίας να είναι άγνωστη για την ώρα. «Δεν είχα ξανακάνει θρίλερ. Στα αγγλικά, όσο ευφράδεια και να έχεις, ακόμα και το κομμάτι της προφοράς είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείς. Προσπαθώ να εστιάζω στην υποκριτική».

Η ίδια δεν αποκάλυψε, εάν θα συμμετέχει σε ελληνική σειρά αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, λέγοντας παράλληλα ότι στην ελληνική τηλεόραση γίνονται πολύ καλές δουλειές. «Περιμένω πως και πως τον ‘Σιωπηλό Δρόμο’», είπε η αγαπημένη ηθοποιός για τη νέα σειρά του MEGA που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 4 Απριλίου. Αυτό όμως που της λείπει περισσότερο από την Ελλάδα είναι οι άνθρωποι «Πιο πολύ μου λείπουν οι άνθρωποι και η… σωστή φέτα».

«Το στομΑχι μου σφιγγΟταν με τις αποκαλΥψεις και με την αντιμετΩπιση των αποκαλΥψεων»

Σχετικά με το κίνημα του «MeToo», η ηθοποιός σημείωσε ότι: «αισθάνθηκα σεβασμό προς τα άτομα που μίλησαν, δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση τους.  Σημείωσε ότι «το στομάχι μου σφιγγόταν με τις αποκαλύψεις και με την αντιμετώπιση των αποκαλύψεων», αφού πρόκειται για πολύ δυσάρεστα γεγονότα. Με ενόχλησε το τι δικαίωμα μπορεί να έχει δώσει κάποιος, με ενόχλησε το να προσβάλει τις προσωπικότητες και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που έχουν καταγγείλει κάποιες καταστάσεις. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι σε κάτι τέτοιο υπάρχει άνθρωπος που αντί να σκύψει πάνω στο πρόβλημα και να δει πώς μπορεί να το λύσει, θα μπει στη διαδικασία να κρίνει τον άνθρωπο που καταγγέλλει τέτοιες πράξεις. Το θεωρώ αδιανόητο. Είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που ελπίζω ότι θα οδηγήσει σε μια κάθαρση», καταλήξει η γνωστή ηθοποιός.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: