fbpx
29.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ: Πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι δεν κρύβεται ένας...

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ: Πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι δεν κρύβεται ένας άντρας-Άλλος ο λόγος που “όπλισε” την παράλογη πράξη (βίντεο)

-

Ένας άντρας λέγονταν ότι κρύβονται πίσω από την αιτία που η 36χρονη γυναίκα προέβη στην παράλογη πράξη να ρίξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ένας λόγος που θα είναι εξίσου παράλογος με αυτόν που πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Ο 40χρονος άντρας ο οποίος λέγεται ότι ήταν το «μήλον της έριδος» θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εντούτοις όμως για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου του,  Δημήτρη Γκαβέρα, προχώρησε σε μια δήλωση με πολλές αποκαλύψεις, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρυστίδου, «Χαμογέλα και πάλι».

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μην κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατό γρηγορότερο η υπόθεση για να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη στη διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως. Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχε λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας και φυσικά, αν αυτό συνέβαινε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει»

Αναφορικά με το θέμα μίλησε ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν αποτελεί «μήλον της έριδος», καθώς η Ιωάννα δεν ενδιαφερόταν ποτέ για εκείνος.

https://streamable.com/8rnaib
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: