17.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΣΑΒΕΛΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥ: Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥ: Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

-

Μια μητέρα πέντε παιδιών χρειάζεται τη δική μας βοήθεια από όσους μπορούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε. Η Ισαβέλλα Χρήστου είναι μια μητέρα πέντε παιδιών, η οποία ζει το δικό της δράμα και απευθύνει δραματική έκκληση μέσω της ιστοσελίδας reporter.com.cy, χρήματα με τα οποία η δεκάχρονη κόρη της, Σταυριάνα θα μπορέσει να μεταβεί στο Ισραήλ για θεραπεία.

Η μικρή Σταυριάνα μαζί με την μητέρα της

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα reporter.com.cy η μητέρα και ο δημοσιογράφος Γιώργος Χατζηπαναγή, ο οποίος υπογράφει το κείμενο, το 2010, έφερε στον κόσμο το τρίτο και το τέταρτο παιδί της. Τη Σταυριάνα και το δίδυμο αδελφό της.

Η χαρά της, για τη γέννηση των δύο παιδιών, επισκιάστηκε αμέσως, όταν την ενημέρωσαν οι γιατροί πως η μικρή Σταυριάνα, πάσχει από το σύνδρομο «Κορνέλια Ντε Λανγκ». Μια ασθένεια που αναγκάζει την κ. Ισαβέλλα να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο παιδί, το οποίο χρειάζεται εικοσιτετράωρη επιτήρηση, αλλά και πολλές επεμβάσεις για να βελτιωθεί η κατάστασή της. Επεμβάσεις, με πολύ μεγάλο κόστος για την οικογένεια, που δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί οικονομικά.

Το σύνδρομο «Κορνέλια Ντε Λανγκ», εμφανίζεται σε ένα παιδί, κάθε 10-30 χιλιάδες και αποτελεί μια  πολυσυστηματική διαταραχή, με διακριτή εξωτερική εμφάνιση, κοντό ανάστημα και επιπλοκές κυρίως από το νευρικό, μυοσκελετικό και γαστρεντερικό σύστημα. Μπορεί επίσης μεταξύ άλλων,να προκαλέσει αναπτυξιακή διαταραχή, ανωμαλίες του εντέρου και αναπνευστική ανεπάρκεια.

“Τα χεράκια της είναι πολύ μικρά και έχει τέσσερα δάκτυλα. Επίσης έχει χείλη και φρύδια διαφορετικά, λόγω αυτής της ασθένειας. Ουσιαστικά, το μωρό δεν αναπτύσσεται”.

Η συγκεκριμένη νόσος, δημιουργεί συνολικά είκοσι διαφορετικά προβλήματα. Η δεκάχρονη Σταυριάνα, πάσχει από τα δεκαεπτά… «Αυτό το σύνδρομο είναι εκ γενετής και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς, μόλις γεννήθηκε το μωρό. Δεν ξέραμε όμως τίποτα γι’ αυτή την ασθένεια και αρχίσαμε σιγά-σιγά να ερευνούμε ποιο ήταν το πρόβλημα και πώς μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Πήγαμε στην Σκωτία και είδαμε πάρα πολλούς γιατρούς όλα αυτά τα χρόνια.

Η Σταυριάνα όπως αναφέρει είναι ένα πολύ μικροκαμωμένο μωρό, είναι δέκα ετών και είναι μόλις 93 εκατοστόμετρα. Τα χεράκια της είναι πολύ μικρά και έχει τέσσερα δάκτυλα. Επίσης έχει χείλη και φρύδια διαφορετικά, λόγω αυτής της ασθένειας. Ουσιαστικά, το μωρό δεν αναπτύσσεται. Δείχνει σαν να είναι δύο χρονών περίπου. Κάναμε δύο εγχειρήσεις στο Ισραήλ για το listen handoplugation, μια από τις οποίες ήταν πολύ μεγάλη και διήρκεσε περίπου επτά ώρες. Σε αυτή την επέμβαση κλείσαμε τον οισοφάγο, ώστε να μην κάνει εισρόφηση αέρα στους πνεύμονες».

“Η μικρή Σταυριάνα, πάσχει από το σύνδρομο «Κορνέλια Ντε Λανγκ».

 Το κόστος για να μεταβεί η Σταυριάνα στο Ισραήλ ανέρχεται γύρω στις τριάντα χιλιάδες ευρώ ενώ μέχρι σήμερα έχει μαζεύτηκαν περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ. «Μακάρι να είναι καλά ο κόσμος, προσφέρει όσο μπορεί για τη Σταυριάνα. Για μένα αυτή είναι μεγάλη βοήθεια, γιατί το κόστος είναι πλέον δυσβάσταχτο» καταλήγει η μητέρα της δεκάχρονης.

Όσοι μπορούν να συνεισφέρουν την μικρή Σταυριάνα, μπορούν να το πράξουν μέσω του Pay pal: Izabella Christou https://www.paypal.me/helpstavri, ή μέσω της Ελληνικής Τράπεζας στο IBAN CY: 8100 5002 6200 0262 10E7641202

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: