25.6 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΥΓΕΙΑ«ΙΘΑΚΗ»: Δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα πάνω από 60 ετών-Μήπως ξεχνάτε;

«ΙΘΑΚΗ»: Δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα πάνω από 60 ετών-Μήπως ξεχνάτε;

-

Ο Σύνδεσμος Στήριξης Ατόμων με Άνοια «ΙΘΑΚΗ» διοργανώνει εκδήλωση στη Λευκωσία με δωρεάν τεστ μνήμης στους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στο Κέντρο Ημέρας Λευκωσίας του Συνδέσμου Ιθάκη στην οδό Πειραιώς 17, ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, 1057 στην Παλλουριώτισσα από τις 9.00 μέχρι τις 5.00 μ.μ. Το δωρεάν τεστ μνήμης θα γίνεται σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών. Η ημερίδα θα προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υποβληθούν στο Τεστ Μνήμης (ΜΜSE), ένα βασικό διαγνωστικό εργαλείο για τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων άνοιας.

Το MMSE (Mini Mental State Examination) περιλαμβάνει ένα ερωτηματολόγιο που διαρκεί περίπου 15 λεπτά και βοηθά στην αξιολόγηση της γνωστικής λειτουργίας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και παρέχει τη δυνατότητα για πρώιμη ανίχνευση της άνοιας, ενισχύοντας την πρόληψη και τη φροντίδα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...