fbpx
14.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΔΡΥΜΑ ANDREY & JULIA DASHIH'S: Μέσα στα 10χρόνια παρουσίας του στήριξε ευάλωτες...

ΙΔΡΥΜΑ ANDREY & JULIA DASHIH’S: Μέσα στα 10χρόνια παρουσίας του στήριξε ευάλωτες ομάδες με την επιχορήγηση διδάκτρων σε φοιτητές

-

Το δικό του αποτύπωμα στην Κύπρο έχει αφήσει το Ίδρυμα Andrey και Julia Dashin’s Foundation που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας. Οι εμπνευστές και δημιουργοί του Ιδρύματος εξήραν τη σχέση που έχει αναπτυχθεί με πολλούς οργανισμούς ΜΚΟ στο νησί μας διανύοντας μαζί έναν κοινό στόχο την υλοποίηση σημαντικών προγραμμάτων με αποδέκτες ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας.

Με αφορμή αυτήν τη σημαντική επέτειο, παρουσιάστηκε πρόγραμμα στη Λευκωσία, στο οποίο ανέδειξε το έργο του ιδρύματος και τον αντίκτυπό του στην κοινωνία κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 10 ετών. Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι από διάφορους τομείς της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων μελών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, πολιτικών φορέων και πολιτειακών αξιωματούχων, καθώς και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Το παρόν της έδωσε και η τέως πρώτη Κυρία, κα. Άντρη Αναστασιάδη, η οποία ηγήθηκε της πρωτοβουλίας ίδρυσης του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνική Στήριξης το 2015 και συνεργάστηκε στενά με το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin’s Foundation. Όπως ανέφερε η κα. Nataliya Ryaba, επικεφαλής του Ιδρύματος, εστίασε στην ομιλία της τη σημαντική πορεία που ακολούθησε το Andrey & Julia Dashin’s Foundation προς τη δημιουργία ουσιαστικής κοινωνικής αλλαγής.

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, το ίδρυμα κατόρθωσε να χαράξει μια αξιοσημείωτη πορεία, ταυτισμένη από αισθήματα συμπόνιας, δέσμευσης και θέλησης για αλλαγή», ανέφερε η κα. Ryaba. Κάνοντας την αναδρομή της στην πορεία του Ιδρύματος, η κα Ryaba εξήρε τη σχέση που έχει αναπτυχθεί με πολλούς οργανισμούς ΜΚΟ στην Κύπρου, έχοντας έναν κοινό στόχο την υλοποίηση σημαντικών προγραμμάτων με αποδέκτες ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας και ιδιαίτερα παιδιών. Η συνεχής μας προσπάθεια για προώθηση της ευγένειας και της καλοσύνης, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης αυτή τη δεκαετία, για την υλοποίηση διαφορετικών και σημαντικών προγραμμάτων σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγεία, η περίθαλψη, ο πολιτισμός και το περιβάλλον».

Από την πλευρά του ο κ. Andrey Dashin, ιδρυτής του Ιδρύματος Andrey & Julia Dashin’s Foundation και οραματιστής αυτή της μεγάλης πρωτοβουλίας, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους με βαθιά εκτίμηση και προσδοκία για το μέλλον.

«Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια δεκαετία ανάπτυξης, δέσμευσης και κοινών επιτυχιών σε κρίσιμους τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, η εκπαίδευση και η διαχείριση των προκλήσεων στο περιβάλλον. Προσκαλούμε τον κάθε ένα από εσάς να γίνετε πρεσβευτές της αλλαγής, για να συνεχίσουμε να χτίζουμε έναν κόσμο όπου ο σεβασμός και οι ευκαιρίες θα προσφέρονται σε όλους», Εκφράζοντας βαθιά ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη, ο κ. Dashin κάλεσε για συνέχιση και επέκταση συνεργασιών που θα έχουν στόχο τη δημιουργία ενός πιο συμπεριληπτικού και δίκαιου κόσμου.

Η τέως πρώτη Κυρία, κα. Άντρη Αναστασιάδη, η οποία ηγήθηκε της πρωτοβουλίας ίδρυσης του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνική Στήριξης το 2015 και συνεργάστηκε στενά με το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin’s Foundation, ανέφεερε πως με τη συνεισφορά του Ιδρύματος επιτεύχθηκε η επιχορήγηση διδάκτρων μεγάλου αριθμού φοιτητών, από οικογένειες που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, έτσι ώστε να μπορέσουν τελικά να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους αντί να τις εγκαταλείψουν.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: