fbpx
30 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: «Ποιος δεν την τράβηξε κοντά στο κρεβάτι του παιδιού...

ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: «Ποιος δεν την τράβηξε κοντά στο κρεβάτι του παιδιού του για να του κρατάει το χέρι όταν κοιμάται;»..-«Η παλιά καρέκλα που έφαγε τα ψώνια της»

-

Σε μια κίνηση που αξίζει χίλια συγχαρητήρια προέβη για άλλη μια φορά το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου το οποίο στηρίζει πάντοτε τα παιδιά και τους γονείς που νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου. Η πάντα φιλόξενη καρέκλα η οποία εάν και κανένας δεν ήθελε να την έχει ανάγκη αντικαταστήθηκε με τη συμβολή του Αλκίνοου Αρτεμίου με μια νέας τεχνολογίας πολυθρόνα.

Σε ανάρτησή του, ο δικηγόρος αλλά και ιδρυτής του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου αξιοποιώντας τις εισφορές των φίλων του ιδρύματος αναφέρει ότι παρέδωσε χθες στην Παιδοογκολογική κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου, νέας τεχνολογίας πολυθρόνες για ασθενείς και επισκέπτες, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις παλαιές.

«Ποιος γονιός, παππούς ή γιαγιά που είχε παιδί στην παιδοογκολογική κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου δεν ξέρει την πολυθρόνα της φωτογραφίας; Ποιος δεν βούλιαξε στο κάθισμά της περιμένοντας τις αναλύσεις, τα αποτελέσματα και τον «γύρο των γιατρών«;

Ποιος δεν την τράβηξε κοντά στο κρεβάτι του παιδιού του για να του κρατάει το χέρι όταν κοιμάται; Ποιος δεν την έκανε «πειρατικό του κάπτεν βράκα”, «κότερο του λόρδου Φασουλή «στόχο για το τόξο», «καρέκλα του κομμωτηρίου και της αισθητικού», «κάστρο του πασιή» και τόσα άλλα αντικείμενα για το παιχνίδι;

Αυτή η καρέκλα ήταν πάντοτε φιλόξενη αν και κανένας δεν ήθελε να την έχει ανάγκη. Όμως, «έφαγε τα ψουμιά» της και σαν περήφανος στρατιώτης αποσύρεται. Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, αξιοποιώντας τις εισφορές των φίλων, παρέδωσε χθες στην Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου, νέας τεχνολογίας πολυθρόνες για ασθενείς και επισκέπτες, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις παλαιές. Πρόκειται για ιταλικής κατασκευής πολυθρόνες, ειδικά σχεδιασμένες για νοσοκομειακές κλινικές. Τώρα, μένει να δούμε αν μπορούν να γίνουν και αυτές διαστημόπλοια που κάνουν το γύρο της γης σε 1 δευτερόλεπτο».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: