fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Έγιναν υπερήωρες οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού -Στην...

ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Έγιναν υπερήωρες οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού -Στην παρουσία της Αννίτας Δημητρίου (Φώτο)

-

Μαθήματα ζωής έδωσαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού τιμώντας με ένα διαφορετικό τρόπο το μικρό συμμαθητή τους Αλκίνοο Αρτεμίου, ο οποίος πριν ένα χρόνο σχεδόν έφυγε από τη ζωή.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν της και η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου η οποία δημοσίευσε την σχετική είδηση μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό αναφέροντας ότι μέσα από τις δράσεις, αγάπης, καλοσύνης και προσφοράς εις μνήμην του αγαπημένου συμμαθητή τους Αλκίνοου Αρτεμίου, μας έδειξαν πώς μπορεί ο καθένας μας να «γίνει υπερήρωας».

«Σήμερα είχα μια πολύ σπουδαία συνάντηση! Με μικρούς υπερήρωες που μας έδωσαν μεγάλα μαθήματα ζωής. Μέσα από δράσεις αγάπης, καλοσύνης και προσφοράς, εις μνήμην του αγαπημένου συμμαθητή τους Αλκίνοου Αρτεμίου, μας έδειξαν πώς μπορεί ο καθένας μας να “γίνει υπερήρωας”. Στηρίζουμε το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για τα παιδιά που παλεύουν και γίνονται υπερήρωες, όταν το μόνο που θέλουν, είναι να είναι παιδιά…Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού».

Παρών, φυσικά στην εκδήλωση ήταν και ο πατέρας του, Αλκίνοου, Αρτέμης Αρτέμης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση του σχολείου, την πρόεδρο της Βουλής, τον Σύνδεσμο Γονέων. «Τους μαθητές αλλά κυρίως τους συμμαθητές του Αλκίνοου, δεν βρίσκω λόγια να τους ευχαριστήσω. Από την αρχή της περιπέτειάς μας, ήταν οι υπερήρωες της καθημερινότητας μας»

Από την άλλη ο πατέρας του, Αρτέμης Αρτεμίου ευχαριστώντας τη διοίκηση του σχολείου και την Πρόεδρο της Βουλής έγραψε  πως ευχαριστεί «τους μαθητές, κυρίως τους συμμαθητές του Αλκίνοου, δεν βρίσκω λόγια να τους ευχαριστήσω. Από την αρχή της περιπέτειάς μας, ήταν οι υπερήρωες της καθημερινότητας μας».

Να θυμίσουμε, ότι ο μικρός έχασε τη ζωή του μετά τη μεγάλη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια εξαιτίας προβλήματος υγείας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...