Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026
9.4 C
Cyprus

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ: H AΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Μεγάλη αδυναμία στον εγγονό του, που ήρθε στον κόσμο στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2019, φαίνεται πώς έχει ο Θοδωρής Αθερίδης που έφερε στο κόσμο, η κόρη του. Ο ίδιος δεν του χαλά χατίρι ενώ όταν έχει χρόνο επιλέγει να τον περνά με τον εγγονό του.

Παππούς και εγγονός περνούν αρκετό χρόνο μαζί, ο Θοδωρής Αθερίδης απολαμβάνει το μεγάλωμα του και δεν είναι λίγες οι φορές που μαζί, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, με τον πρώτο να μοιράζεται τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

«Κι αγαπώ κι όλον τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί…», είναι ο στίχος του τραγουδιού που επέλεξε να συνοδεύσει ο Θοδωρής Αθερίδης τη φωτογραφία που ανάρτησε.

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: Μετά τον Φαίδωνα, το Δημαρχείο χάνει και τον γραμματέα-«Έπρεπε να φύγει χθες»

Μετά τον δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος, που τέθηκε σε αργία...

CIM-CYPRUS BUSINESS SCHOOL: Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας γυναικείας ηγεσίας με την έναρξη του προγράμματος FEM 2.0

Σημαντικό ρόλο στον διεθνή διάλογο για τη γυναικεία ηγεσία...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέντε χρόνια φυλακή για εμπρησμό με μολότοφ – Το χρονικό της υπόθεσης

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λάρνακας...

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό – Πατέρας σε απόγνωση ζητά τη διακομιδή της 2χρονης κόρης του στην Ελλάδα-(Βίντεο)

Σπαρακτική έκκληση απηύθυνε πατέρας μικρού παιδιού που νοσηλεύεται στο...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέντε χρόνια φυλακή για εμπρησμό με μολότοφ – Το χρονικό της υπόθεσης

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λάρνακας...

Related Articles

Popular Categories