fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΕΟΔΟΣΙΑ ΧΑΤΖΗΛΟΗ: Ανέβηκε στις κορυφές του Monte Rosa για να στηρίξει την...

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΧΑΤΖΗΛΟΗ: Ανέβηκε στις κορυφές του Monte Rosa για να στηρίξει την Παιδοογκολογική Μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας- (Φώτο)

-

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στην Θεοδοσία Χατζηλόη η οποία μαζί με την ομάδα της ανέβηκε στο ορεινό όγκο Monte Rosa για να στηρίξει και να ενημερώσει το κοινό για τα δικαιώματα των παιδιών και οικογενειών του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η Θεοδοσία Χατζηλόη γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων της Παιδοογκολογικής Μονάδας αγωνίζεται καθημερινά για να κατορθώσει να ανεβαίνει τις δικές του κορυφές. Γι’ αυτό αποφάσισε μαζί με την ομάδα της, την Μαρία Λύτρα, το Θεοχάρη και την Κλαίρη με οδηγό, τον Παύλο Τσιάντο να ανεβάσουν τη σημαία του Συνδέσμου στις κορυφές στον ορεινό όγκο Monte Rosa για να στηρίξουν με αυτό τον τρόπο τις οικογένειες και τα παιδιά που νοσηλεύονται ή παρακολουθούνται από την Παιδοογκολογική Μονάδα του Μακαρείου Νοσοκομείου Λευκωσίας. Μια κίνηση ενσυναίσθησης και ανθρωπιάς που είναι παράδειγμα προς όλους μας.

Η Θεοδοσία Χατζηλόη μαζί με άλλους Κύπριους ανεβαίνουν στην κορυφές κάνοντας ορειβασία ενώ σε κάποια σημεία αναρρίχηση. Είναι ένα χόμπι το οποίο χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία και αγάπη πηγαίνοντας παράλληλα σε διάφορα ταξίδια γι’ αυτό τον σκοπό.

Αυτή τη φορά όλοι οι ορειβάτες που βρέθηκαν μαζί επέλεξαν να ανεβάσουν στο πιο ψηλό σημείο την σημαία του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την εκτίμηση και ότι μπορούν όλοι να προσφέρουν με διάφορους τρόπους, φτάνει να το θέλουν.

Στην ανάρτησή της, επίσης η Θεοδοσία Χατζηλόη ζητά από όλους να στηρίξουν τις οικογένειες του Παιδοογκολογικού κάνοντας τη δική μας εισφορά στον λογαριασμό του Συνδέσμου CY22002001950000357029573293 (με την σημείωση Mountains).

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...