ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του- Πότε θα γίνει η δίκη του

Αναβάλλεται το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον Θέμα Αδαμαντίδη για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, το δικαστήριο θα αναβληθεί, λόγω του θανάτου της μητέρας του.

«Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του.Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του».

Η δίκη του τραγουδιστή είχε αναβληθεί ξανά τον Ιούλιο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια. Ακόμη στη δικογραφία της υπόθεσης δεν έχει συμπεριληφθεί και η ιατροδικαστική έκθεση για την καταγγελία της κυρίας Κίρκη.

Hot this week

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ: Πάνω από 6.000 δρομείς από 52 χώρες – Ανάμεσά τους και τρεις Κύπριοι

Σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού εξελίχθηκε ο 11ος...

ΠΑΦΟΣ:Συνελήφθη ο 30χρονος που καταζητείτο – Υπό διερεύνηση υπόθεση με όπλο και εκρηκτικά

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος, ο οποίος...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στους 27 οι νεκροί – Ένας άνθρωπος παραμένει αγνοούμενος

Στους 27 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από...

Topics

ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Μαζί προχωρούμε» – Η πρώτη ανάρτηση μετά την απόφαση Αννίτας Δημητρίου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου τοποθετείται για πρώτη φορά δημόσια μετά...

BIΣΣΗ-ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Διαψεύδονται τα περί ασφαλιστικών μέτρων

Ανατροπή στα όσα είχαν γίνει γνωστά τις τελευταίες ώρες...

ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑ: Η ώρα της ακρόασης για τους δύο κατηγορούμενους

Για τις 10 Νοεμβρίου ορίστηκε η ακρόαση της υπόθεσης...

Related Articles

Popular Categories