fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝΤΡΟ: To «Επείγον email από τον κύριο Τσέχωφ» που θα μας...

ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝΤΡΟ: To «Επείγον email από τον κύριο Τσέχωφ» που θα μας καθηλώσει (Βίντεο)

-

Στο θεατρικό σανίδι με Κύπριους ηθοποιούς που μέσα από το ταλέντο της εκφράζουν τα συναισθήματα τους με μια παρέλαση κωμικοτραγικών καταστάσεων που καταλήγει σε επείγοντα ερωτήματα: τι ακριβώς είναι ο ηθοποιός; ανεβάζουν τη δική τους παράσταση με το έργο «Επείγον email από τον κύριο Τσέχωφ».

Οι παραστάσεις του έργου συνεχίζονται με επιτυχία στο Θέατρο Δέντρο στις 20.30 στις 23,26,30 Οκτωβρίου, ενώ θα δοθεί και μια παράσταση στο Θέατρο Ριάλτο στις 29 Οκτωβρίου.

Οι Κύπριοι ηθοποιοί ξεδιπλώνουν το αστείρευτο ταλέντο τους, και «ταξιδεύουν» το θεατρόφιλο σε μια εποχή όπου ο πόλεμος επέστρεψε στην Ευρώπη και οι κάθε λογής κρίσεις (οικονομική,επιδημιολογική κλπ) απαξιώνουν την ανθρώπινη ζωή είναι επιτακτική ανάγκη να θυμηθούμε και να εμβαθύνουμε και πάλι σε ένα θέατρο που τοποθετεί στο κέντρο τον άνθρωπο. Ο Τσέχωφ θυμίζει πως ο καλύτερος τρόπος για να αγαπήσουμε ξανά τους ανθρώπους είναι να γράφουμε για τις ιστορίες τους. Το επείγον e-mail του κυρίου Τσέχωφ προς όλους μας είναι μια αποστομωτική απάντηση στην μονοχρωμία της καθημερινότητας και την βία.

Οι πέντε καταξιωμένοι ηθοποιοί Σταύρος Λούρας, Χριστίνα Παυλίδου, Πολυξένη Σάββα, Μάριος Μεττής και Κατερίνα Λούρα,  ξεδιπλώνουν επί σκηνής την κωμική πλευρά του έρωτα και του θανάτου, «βγάζοντας τη γλώσσα» στην σκληρή πραγματικότητα.

Για εισιτήρια: soldouttickets.com.cy, καταστήματα STEPHANIS και στο τηλέφωνο 99 520835

Μειωμένο εισιτήριο δικαιούνται αυστηρά οι θεατές που ανήκουν στις ομάδες: συνταξιούχοι, ηθοποιοί, φοιτητές, μαθητές, στρατιώτες, πολύτεκνοι, μέλη του α.π.κυ. Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι η παρουσίαση της νόμιμης ταυτότητας στο ταμείο.

ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ COVID-19

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Καταγγελία βίας κατά ανήλικου από μητέρα άλλου παιδιού στη μέση...

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η βία κατά παιδιών φαίνεται να έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα. Χθες το μεσημέρι, μαθητές...