fbpx
18.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘΕΑΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ: Νέα κυπριακή κωμωδία-«Εκλέψαν την Στετέ μας»- Παγκύπρια περιοδεία σε Δήμους...

ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ: Νέα κυπριακή κωμωδία-«Εκλέψαν την Στετέ μας»- Παγκύπρια περιοδεία σε Δήμους και κοινότητες

-

Το Θέατρο Γέλιου έρχεται και φέτος με την νέα κυπριακή κωμωδία του Κώστα Σχοινιού « Εκλέψαν την Στετέ μας» όπου θα περιοδεύσει όλο το καλοκαίρι σε Δήμους και Κοινότητες του νησιού για σκορπίσει άφθονο γέλιο.

Πρόκειται για μια οικογενειακή παράσταση , χωρίς βωμολοχίες με μπόλικο γέλιο, μπλεξίματα και ανατροπές διανθισμένη με αγαπημένα κυπριακά τραγούδια. Πρωταγωνιστούν: Όλγα Ποταμίτου , Κώστας Σχοινιού , Μαρία Φιακά, Βαγγέλης Ιωάννου, Ερμιόνη Κωμοδρόμου και η Καλλισθένη Παπαδούρη. Στο ρόλο της Στετέ Αναστασού η Όλγα Ποταμίτου, της Μαρίνας η Μαρία Φιακά, της Τασία η Ερμιόνη Κωμοδρόμου, της Αννέτας ο Κώστας Σχοινιού, του Βάγγο, ο Βαγγέλης Ιωάννου και της Φακκίρα η Καλλισθένη Παπαδούρη. Η ιστορία ξεκινάει σε ένα μικρό απομακρυσμένο χωριό της Κύπρου και “κρύβει” έρωτες , μπλεξίματα , ανατροπές, αποκαλύψεις και μία Στετέ που περιμένει να την κλέψουν! Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα γελάσει με την καρδιά του και όπως πάντα θα υπάρξει στο τέλος …… Happy End ! Παραστάσεις θα ανεβούν στην Λευκωσία την Τετάρτη 1 Ιουνίου και Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ , στην Λεμεσό την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Θέατρο ΕΝΑΦ ( Αγ. Φύλα). Στην Λάρνακα στις 29 Ιουνίου στο Θέατρο ΣΚΑΛΑ. Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 20.30. Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Κρατήσεις – Πληροφορίες: 96430002. Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 15 λεπτά ( Χωρίς διάλειμμα). Κείμενο: Κώστα Σχοινιού Σκηνοθεσία: Κώστα Σχοινιού. Σκηνικά : Αλεξάνδρας Δημοσθένους . Οργάνωση παραγωγής: Δώρος Κυριακίδης – Χριστίνα Τερεζοπούλου. Μουσικές διασκευές: Λεόντιου Γεωργίου. Χορογραφίες: Αναστασίας Αναξαγόρου. Φωτογραφίες: Ηρακλής Μαυρομμάτης Αφίσα: Βάσος Βλάχος. Βίντεο: Γιάννος Σαββίδης . Διευθυντής σκηνής : Σονάι Γιλτίζ.Χορηγός επικοινωνίας: ΡΙΚ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: