fbpx
27.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ PERSONA: «ΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ»

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ PERSONA: «ΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ»

-

Η καινούργια  θεατρική  παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας Persona “Μείνε Δίπλα μου”, επιστρέφει στις 14 Μαϊου για εννέα παραστάσεις μέχρι και τις 24 Μαϊου. Να θυμίσουμε, ότι η παράσταση ανέβηκε στις 23 Απριλίου στο Flea Theatre Λευκωσίας, ωστόσο ένεκα του καθολικού lockdown που επιβλήθηκε πρόσφατα, πέντε από τις προγραμματισμένες παραστάσεις αναβλήθηκαν.

 Το έργο γράφτηκε από τους Κώστα Σιλβέστρου, Χριστίνα Κωνσταντίνου και Πάνο Μακρή σε σκηνοθεσία και τελική δραματουργική επεξεργασία Κώστα Σιλβέστρου. Μια παράσταση που γεννήθηκε στην καρδιά της πανδημίας με μαύρο χιούμορ και κυνική διάθεση, με το παράλογο, και το οξύμωρο να έχουν την πρώτη θέση. Πρόκειται για μια παράσταση επινοημένου θεάτρου, η οποία πρωτοσυστήθηκε στους θεατές τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα από την online streaming προβολή της.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαϊου ενώ τακτικές παραστάσεις θα ανεβαίνουν την Παρασκευή 14/5, 21/5, Σάββατο 15/5, 22/5 Κυριακή 16/5, 23/5 Δευτέρα 17/5, 24/5 και Τρίτη 18/5. Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 7:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 70000138.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: