Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
5.3 C
Cyprus

ΘΕΑΝΩ: H 43xρονη που έφυγε από κορωνοϊο-Το τελευταίο μήνυμα της που «ανέβαλε» τον εμβολιασμό και χάθηκε (Βίντεο+Φώτο)

Η 43χρονη Θεανώ πέθανε από κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Καβάλας αφήνοντας πίσω της δύο μικρά παιδιά. Η οικογένεια της βρήκε μήνυμα που περιέγραφε πώς η αναβλητικοτητά της να εμβολιαστεί και της κόστιζε τη ζωή, αφού είχε συνειδητοποιήσει το τέλος που ερχόταν – «Μπήκα στο σύστημα μια φορά και είπα “άστο, άλλη φορά”, ποιά άλλη φορά; Δεν υπάρχει», έγραφε.

Το κείμενο της αδελφής του Θεανώς, όπως το βρήκε η οικογένεια στο κινητό της τηλέφωνο, γραμμένο μέσα στην κλινική covid του νοσοκομείου της Καβάλας  πριν πεθάνει, ανήρτησε στο facebook ο αδελφός της Ανδρόνικος Σιβρόπουλος. Η 43χρονη Θεανώ, άφησε πίσω της τα δύο παιδιά της, ηλικίας 8 και 5 ετών. Συνειδητοποιώντας το επερχόμενο τέλος, έγραψε για την αναβλητικότητά της να εμβολιασθεί, επειδή άκουγε «τον ένα και τον άλλο…».

https://youtu.be/2UxKKa2umLg

«Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η αδελφή μας Θεανώ ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν διασωληνωθεί και τελικά έχει χάσει τη ζωή της χθες 24/11/2021 στην ΜΕθ Νοσοκομείου Καβαλας. Το βρήκαμε στο κινητό της σε αρχείο word μαζί με αλλά αρχεία που έγραψε για κάθε έναν από εμάς χρησιμοποιώντας την τελευταία δύναμη που της είχε απομείνει ενώ το οξυγόνο της μειώνονταν μέρα με την μέρα. Παρακαλούμε να το κοινοποιήσετε γιατί έστω και ένα παιδάκι αν γλιτώσει την ορφάνια, η ψυχή της αδελφής μας θα χαμογελάσει από εκεί πάνω που τώρα πια βρίσκεται! Σε αγαπάμε Θεανώ μας!!! Υγεία σε όλους του ανθρώπους !
Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια, Την Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου, είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα covid στην Καβάλα, αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση. Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον λίγο η αναβλητικότητα μου, δεν το έκανα. Τί κέρδισα ;δεν κέρδισα … το αντίθετο έχασα την ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω βγήκε το astra zeneca, άστο λέω άλλη φορά… άλλη πια άλλη; δεν υπάρχει άλλη φορά.
Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε … ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός, ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία…».

Πηγή:Protothema


Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Bίντεο από τη φωτιά που προκλήθηκε σε διαμέρισμα-Το κτίριο εκκενώθηκε

Ένα βίντεο δείχνει τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το...

ΥΦ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ: Προσωρινή παράταση εισόδου για υπηκόους τρίτων χωρών λόγω κρίσης στη Μέση Ανατολή

Το Υφυπουργείο Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας ανακοίνωσε την εφαρμογή...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διακοπή νερού στον Ύψωνα για 10 ώρες – Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς σταγόνα

Με τη βρύση… κλειστή θα περάσουν σχεδόν μισή μέρα...

Topics

ΥΦ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ: Προσωρινή παράταση εισόδου για υπηκόους τρίτων χωρών λόγω κρίσης στη Μέση Ανατολή

Το Υφυπουργείο Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας ανακοίνωσε την εφαρμογή...

LΙDL ΚΥΠΡΟΥ: Η νέα 360° καμπάνια της – «Όποιος ξέρει, ξέρει»

Η νέα 360° καμπάνια της Lidl Κύπρου αναδεικνύει την...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: Aλαλούμ και σε αυτή την περίπτωση-14.500 ζώα έχουν ήδη θανατωθεί

Έντονη ανησυχία επικρατεί ανάμεσα στους κτηνοτρόφους, καθώς μέχρι στιγμής...

Related Articles

Popular Categories