fbpx
22.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ: «Στο ορφανοτροφείο έμεινα μέχρι την τρίτη λυκείου»-Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ: «Στο ορφανοτροφείο έμεινα μέχρι την τρίτη λυκείου»-Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένεια του

-

Σε αποκαλύψεις για την παιδική του ηλικία, την οικογένεια του αλλά και για το γιό του προέβη ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο ίδιος ανέφερε ότι τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στο ορφανοτροφείο ενώ αναφέρθηκε και στην συγγνώμη που του ζήτησε ο πατέρας του πριν πεθάνει.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» και στον Κωσταντίνο Αρκά κι έδωσε μία συνέντευξη με πολλές αποκαλύψεις για την ζωή του, τα παιδικά χρόνια, τις σχέσεις με τον πατέρα του αλλά και την πατρότητα στην ζωή του. Αποκαλύπτει ότι το Survivor τον έκανε να επαναπροσδιορίσει τη ζωή και ότι μόλις έμαθε η γυναικά του για τα χρήματα που δίνουν στο ριάλιτι τον έσπρωξε να πάει.

«Δεν μου επιτράπηκε να μάθω αγγλικά η να σπουδάσω, αγρίευα όταν με κοίταζαν λυπητερά. Από μικρό παιδί αγαπάω την Εκκλησία. Δεν άντεχα τις καλόγριες, έτρωγα πολύ ξύλο. Ήμουν πάντα το παπαδάκι του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου. Έδωσα στο παιδί μου το όνομα του Ιερώνυμου γιατί χωρίς αυτόν δεν ξέρω που θα ήμουν».

«Το παιδί μου είναι δώρο Θεού. Μετά τη γέννησή του και με τη σύζυγο μου έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, κοιτάω το γιο μου που μεγαλώνει, με λέει μπαμπά και λιώνω. Οι πιο ιερές λέξεις της ζωής είναι να λες μπαμπά και μαμά, λέξεις που δεν τις είπα ποτέ, όλα ξεκινάνε από την οικογένεια. Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια. Όταν πέθανε η μαμά μου, μωρό παιδί βρέθηκα στο ορφανοτροφείο στη Θήβα. Στο ορφανοτροφείο έμεινα μέχρι την τρίτη λυκείου μέχρι που πήγα Αθήνα για να περάσω περιοδεύων στο στρατό».

Παράλληλα εξήγησε τον λόγο που ο πατέρας του αισθάνθηκε την ανάγκη να του ζητήσει συγνώμη. «Ο πατέρας μου πριν πεθάνει μου ζήτησε συγνώμη ενώ στην κηδεία του συνειδητοποίησα ότι μπορεί να απέτυχε ως μπαμπάς αλλά ένωσε τους κωφούς της Ελλάδας. Ο πατέρας μου δημιούργησε το Σωματείο Κωφών το 1945 και είμαι υπερήφανος για αυτόν. Τι να καταφέρει ένας μπαμπάς κωφός με πέντε παιδιά το 1973, ήμουν ο μικρότερος. Σαν παιδί στερήθηκα τη διασκέδαση, το προνόμιο να ζητάω δώρα, ήμουν μόνος μου. Δεν επιτρεπόταν να ονειρευτώ, υλικά αγαθά δεν υπήρχαν».

Όσον αφορά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης παραδέχτηκε ότι η γυναίκα ήταν αυτή που τον “έσπρωξε” να λάβει μέρος. «Μόλις άκουσε η γυναίκα μου τα οικονομικά που έδιναν στο Survivor με έσπρωξε να πάω. Το Survivor μου επαναπροσδιόρισε αυτά που πίστευα, να αγαπώ το απλό και το μικρό».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: