fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: Ο «φακός» πίσω από την υποψηφιότητα του για το Δημοτικό...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: Ο «φακός» πίσω από την υποψηφιότητα του για το Δημοτικό Συμβούλιο-Με επίκεντρο τον άνθρωπο

-

Τη θέση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στο Διαμέρισμα του Αγίου Δομετίου διεκδικεί ο γνωστός φωτογράφος-εικαστικός, Ηρακλής Μαυρομμάτης με το κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

Ο Ηρακλής Μαυρομμάτης, ο οποίος έχει εξειδίκευση στον τομέα της φωτογραφίας και εκφράζει έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές προσβλέποντας στην προώθηση του κοινωνικού καλού και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην τοπική κοινότητα.

Γεννημένος στη Λευκωσία και με μακρά εμπειρία στον τομέα της τέχνης, ο κ. Μαυρομμάτης έχει αποκτήσει διεθνή αναγνώριση με τα έργα του τα οποία έχουν παρουσιαστεί τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η εμπειρία του στη διοίκηση εθελοντικών οργανώσεων αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της δέσμευσης του στην κοινωνία και τη συμβολή του στο κοινό καλό.

Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, ενώ έχει πραγματοποιήσει και ατομικές. Μάλιστα, τρεις από τις ατομικές του εκθέσεις και τέσσερις από τις ομαδικές έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα έργα του εκτίθενται ακόμα και σε γκαλερί της Βαρκελώνης. Εκτός από την καλλιτεχνική του δράση, είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου αλλά και στην γραμματεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβούλιο Εθελοντισμού.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: