20.1 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΗΠΑ: ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ POKEMON

ΗΠΑ: ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ POKEMON

-

Απογοητευμένοι είναι οι καταναλωτές όσο αφορά την πληροφορία ότι η αλυσίδα καταστημάτων Target αποσύρει από τα καταστήματά της τις συλλεκτικές κάρτες Pokemon και αθλητών μετά από ανησυχία για την ασφάλεια των πελατών της και του προσωπικού της. 

Η Target, με περισσότερα από 1.900 καταστήματα στις ΗΠΑ, πήρε την απόφαση όταν ένας άνδρας τράβηξε όπλο κατά τη διάρκεια καβγά για κάρτες έξω από ένα κατάστημα στο Ουισκόνσιν. Οι πωλήσεις συλλεκτικών καρτών εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η απόσυρση των συλλεκτικών καρτών από τα φυσικά καταστήματα είναι προσωρινή αναφέρει η εταιρεία και οι online πωλήσεις δεν σταματούν.

Ο καβγάς έγινε στις 07 Μαΐου σε πάρκινγκ έξω από κατάστημα Target στο Ουισκόνσιν.Τοπικά Μέσα ανέφεραν πως τέσσερις άνδρες επιτέθηκαν σε έναν άλλον άνδρα για συλλεκτικές αθλητικές κάρτες. Το θύμα, που είχε άδεια οπλοκατοχής, τράβηξε όπλο. Δεν πυροβόλησε. Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 23 έως 35 ετών, έφυγαν από το σημείο. Οι Αρχές τούς συνέλαβαν αργότερα. Το κατάστημα, ένα γειτονικό σούπερ μάρκετ και μία κλινική για παιδιά έκλεισαν προσωρινά μετά το συμβάν.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: