fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: H ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ...

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: H ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

-

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανο, μετά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο λόγω του κορονοϊου. Παρόλο που πέρασε δύσκολες νύχτες λόγω της κατάστασης του, ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του.

Σε ανάρτησή του, ο ίδιος ευχαριστεί όλους όσοι του συμπαραστάθηκε στις δύσκολες ημέρες διευκρινίζοντας ότι το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου ήταν που επέστρεψε υγιής στο σπίτι του.

«Και… επιτέλους σπιτάκι!!! Το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου, μαζί με τις αμέτρητες ευχές και την αγάπη σας, που πραγματικά με αφήνουν χωρίς λόγια. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω ξανά και ξανά.. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα έρχονται! Είναι πολλά ! Τώρα ξεκινάμε».

Από την πλευρά της, η σύντροφός του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, όλο αυτό τον καιρό ήταν στο πλαϊ του ως φύλακας-άγγελος του,  η οποία ανάρτησε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το πρόσωπο της ή του συντρόφου της, παρόλο μόνο ότι ο Ηλίας Μπόγδανος απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού του αφήνοντας πίσω την άσχημη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...